[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Praca w Belgii - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 08 sty 2011, 23:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7746268
Samochód: Scania

Stać nie stać ale taka prawda ja jakoś bez problemu się dodzwoniłem oczywiście nikt nie odbierał po czym do mnie oddzwoniono tak jak było umówione. Więc też sami nie róbcie złej opinii komuś z kim nie mieliście kontaktu i kogo na oczy nie widzieliście!!! A i sprawa do pana "michał31" Robisz największy zamęt a z tego co widzę ledwo co zdałeś CE!!!Nie ma lekko!!!Myślisz ze każdy Ci da od razu nówkę furmanke i będziesz sobie latał na międzynarodówce... Ja dwa lata się męczyłem na plandece żeby dostać chłodnie także zastanów się nad tym co piszesz bo to nie jest łatwy kawałek chleba ale nikt za Ciebie nie będzie na niego zarabiał...Pozdro

"Transport nie jest jak sklep spożywczy, że otwierasz i wszystko jest dobrze.Tu się może stać wszystko''

Post Wysłano: 08 sty 2011, 23:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Dobrze mówisz kolego Fokcik178 jestem troche młodszy i od Ciebie i od michał31 ale ten to strasznie w gorącej wodzie kąpany... od razu by chciał jeździć super autem najlepiej nowym i duzo zarabiac pewnie... z czasem moze to przyjdzie jakos...
powodzenia

Post Wysłano: 09 sty 2011, 0:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dobrze mówisz kolego Fokcik178 jestem troche młodszy i od Ciebie i od michał31 ale ten to strasznie w gorącej wodzie kąpany... od razu by chciał jeździć super autem najlepiej nowym i duzo zarabiac pewnie... z czasem moze to przyjdzie jakos...
powodzenia
Nie chodzi o wiek kolego ale na prawdę niektórzy to by chcieli od razu najlepiej nową chłodnie nową furmankę żeby się nie naszarpać i 6 z przodu:) Ale na to trzeba sobie zasłużyć i jakiś staż wyrobić między innymi naszarpać się ze szmatą:)Ja zaczynałem na szmacie i prawie całe Niemcy ladówkami trza było sunąć i całą francje tylko i wyłącznie landówkami a teraz już mogę sobie pozwolić na autobany w każdym kraju bo ze stażem już mogę szukać czegoś lepszego ale bez to trzeba łapać co tylko wpadnie...

"Transport nie jest jak sklep spożywczy, że otwierasz i wszystko jest dobrze.Tu się może stać wszystko''

Post Wysłano: 09 sty 2011, 0:12

Ja uważam, że nie ma tu nad czym deliberować.

Jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany, to zrobi wszystko, żeby zweryfikować prawdziwość tego ogłoszenie jeśli twierdzi, że to prowokacja.

Jeśli komuś nie odpowiada jazda w podwójnej obsadzie i chciałby być codziennie w domu, a co miesiąc na koncie 2000 euro, to przecież logiczne, że powinien olać to ogłoszenie.

Post Wysłano: 09 sty 2011, 0:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Niestety chcesz zarobić musisz szarpać kursy sprawa jasna:)

Tytuł: Praca w Belgii
Post Wysłano: 09 sty 2011, 0:18

Cytuj:
Niestety chcesz zarobić musisz szarpać kursy sprawa jasna:)
Dla Ciebie to jest jasne i dla mnie też. Mnie odpowiada to, że zarobię mniej, a jestem codziennie w domu, a ktoś inny woli zarobić więcej i pojeździć w dłuższe trasy. EOT

Może można by wydzielić tę dyskusję, bo trochę "zaśmiecamy" temat.

Post Wysłano: 09 sty 2011, 0:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ot to takie właśnie jest życie kolego:)

Post Wysłano: 09 sty 2011, 1:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Rudy 102

Cytuj:
Stać nie stać ale taka prawda ja jakoś bez problemu się dodzwoniłem oczywiście nikt nie odbierał po czym do mnie oddzwoniono tak jak było umówione. Więc też sami nie róbcie złej opinii komuś z kim nie mieliście kontaktu i kogo na oczy nie widzieliście!!! A i sprawa do pana "michał31" Robisz największy zamęt a z tego co widzę ledwo co zdałeś CE!!!Nie ma lekko!!!Myślisz ze każdy Ci da od razu nówkę furmanke i będziesz sobie latał na międzynarodówce... Ja dwa lata się męczyłem na plandece żeby dostać chłodnie także zastanów się nad tym co piszesz bo to nie jest łatwy kawałek chleba ale nikt za Ciebie nie będzie na niego zarabiał...Pozdro

Myślisz ze dzwoniłem ja?? Wysłano mi sms... chciałem zadzwonic ale nie mogłem... sorry to nie znaczy ze robię złe opinie komuś... może po prostu tez chciałem dowiedzieć się o ofercie...

I nie szukam najnowszej... Bo jeżdzenie o wiele starszymi autami... I nie interesują mię auta... tylko zarobek...

I po drugie nie znam na tyle dobrze języka aby jezdzić na miedzynarodówce... Wiec szukam raczej roboty po kraju...

Nie chodzi tu o jakąs klutnie... poprostu nie wyobrazam sobie jazdy w podwójnej obsadzie... to cos złego??

Podałem numer tu dajac ogloszenie ze szukam pracy... Napisali sms... jako ze nie lubie sie komunikować sms chciałem zadzwonic... i poprostu może robiłem cos zle?? Nie twierdze ze błąd jest po mojej stronie... Człowiek nie jest nieomylny...

Pozdrawiam. I zycze powodzenia w szukaniu pracy:)

Ostatnio zmieniony 09 sty 2011, 11:09 przez Leszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Skończcie ten off-topic bo zaraz wszystkie posty polecą do kosza!

Tytuł: Praca w Belgii
Post Wysłano: 09 sty 2011, 11:41

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jeśli ktoś jest zainteresowany wyjazdem na spotkanie to może jakiś wspólny wyjazd zorganizowany by pomógł!? Proszę o info w tym temacie na moje PW. Wstępnie planuję ruszyć prywatnym samochodem z rejonu Warmińsko-Mazurskiego.

Czy wybiera się ktoś koledzy ze śląska? Chętnie bym się dołożył do kosztów i zabrał z wami.

Post Wysłano: 09 sty 2011, 22:39

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Najpierw trzeba zrobić ''B''

Witam.Może ktoś z Gorzowa Wlkp. (Lubuskie) wybiera się na rozmowę w sprawie pracy do Luxembourga.Chętnie bym się zabrał.Proszę o odpowiedz na PW :)

Post Wysłano: 10 sty 2011, 8:54

Użytkownik

Użytkownik

Witam czy ktos bedzie przejeżdżał przez KRAKOW na spotkanie do Luxeburga to bym reflektowal prosze o kontakt tel 694087541

Post Wysłano: 11 sty 2011, 10:55

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania/Man

Witam,poszukujemy 4-tego na wyjazd do Luxemburga.Jesteśmy po rozmowie z właścicielem dzwonił do nas wczoraj i przedwczoraj,wyjeżdżamy 21.01. z Gliwic chętnego proszę o kontakt pod nr.601-971-802.Jedziemy Oplem Vectrą.ON dzielimy na 4 części.Pozdrawiam.

Witam, mamy już komplet na wyjazd do Luxemburga proszę nie dzwonić. :>

Post Wysłano: 17 sty 2011, 15:56

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH16

Cytuj:
Witam,

Obecnie poszukujemy 30 kierowcow na trasy EU-Rosja, glownie ES-Rosja. Jestesmy w trakcie oczekiwania na auta, nowe Volvo FH 580, 15 sztuk z super wyposazeniem. Poszukujemy 30 kierowcow.
Pozwole sobie opisac na jakiej zasadzie bedzie wygladala wspolpraca:
Siedziba firmy znajduje sie w Belgii, auta sa z rejestracjami w Belgii. W kazdym aucie chcemy miec 2 kierowcow. Oddajemy kierowcom samochod wraz z naczepa i sa oni odpowiedzialni za caly sklad.
Zjazd do firmy raz w miesiacu. Kiedy kierowcy robia sobie przerwe w PL musza byc odpowiedzialni za auto.
Wynagrodzenie: na poczatek chcemy zaoferowac 1250EUR miesiecznie, stala wyplata bez liczenia kilometrow itp.
Poczatek pracy: 01.02.2011
Wynagrodzenie: 2000€/miesiac
Wolne dni od pracy: wiekszosc sierpnia i od 24.12 do 11.01

Wszystkich zainteresowanych prosze o telefon 0032 474 237 391

Pozdrawiam.

Nie jest to prowokacja ani nic w tym stylu. Prosze o powazne odpowiedzi.

Witam wszystkich,

Na poczatku chcialbym podziekowac wam wszystkim za tak wielkie zainteresowanie checia pracy u nas. Mam przyjemnosc oglosic, ze wszystkie miejsca sa juz zajete.
Wszystkich, ktorzy sa umowieni na 22.01, pozdrawiamy i do zobaczenia w sobote.

Dla wszystkich, ktorzy beda dalej szukac pracy, moga do nas dzwonic we wrzesniu, gdyz w listopadzie dostarczone nam bedzie dodatkowe 5 aut, a w styczniu 2012, dodatkowych aut bedzie 15. Pozdrawiamy.

Post Wysłano: 18 sty 2011, 13:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11426561
Samochód: IVECO STRALIS (tandem)

Cytuj:
Na poczatku chcialbym podziekowac wam wszystkim za tak wielkie zainteresowanie checia pracy u nas. Mam przyjemnosc oglosic, ze wszystkie miejsca sa juz zajete.

Dla wszystkich, ktorzy beda dalej szukac pracy, moga do nas dzwonic we wrzesniu, gdyz w listopadzie dostarczone nam bedzie dodatkowe 5 aut, a w styczniu 2012, dodatkowych aut bedzie 15. Pozdrawiamy.

W połowie albo pod koniec 2012 roku tez zamierzacie kupić nastepne samochody i przyjmowac kierowców?
Przyjmujecie bez doświadczenia??

Post Wysłano: 18 sty 2011, 18:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 20132216

Wybiera się ktoś ze Śląska??, 2 osoby dorzucą się do wyjazdu.

Post Wysłano: 18 sty 2011, 18:19

Użytkownik

Użytkownik

Witam.:)
Mogę zabrać dwie osoby do Luxa bo jadę z kolegą autem z Gorzowa Wlkp. i są jeszcze dwa wolne miejsca jak by ktoś chciał się z nami zabrać.Pisać na GG albo na PW.Pozdrawiam

Post Wysłano: 18 sty 2011, 18:32

Użytkownik

Użytkownik

GG: 20132216

Cytuj:
Mogę zabrać dwie osoby do Luxa bo jadę z kolegą autem z Gorzowa Wlkp. i są jeszcze dwa wolne miejsca jak by ktoś chciał się z nami zabrać.Pisać na GG albo na PW.Pozdrawiam
Sorki ale nie do LUXA spotkanie jest w jakimś hotelu w Belgii, nie wiem to jedni jadą do Luxemburga a inni do Belgii??

Post Wysłano: 18 sty 2011, 18:47

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Sorki ale nie do LUXA spotkanie jest w jakimś hotelu w Belgii, nie wiem to jedni jadą do Luxemburga a inni do Belgii??
Nie.Tylko musiałem się pomylić sorki za błąd. :)

Post Wysłano: 18 sty 2011, 21:32

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:

W połowie albo pod koniec 2012 roku tez zamierzacie kupić nastepne samochody i przyjmowac kierowców?
Kolego, przeczytaj całość, pare postów wcześniej i zrozumiesz wszystko.
Cytuj:
Cytuj:
Kolega Damian lekko zamieszał, wpierw spotkanie miało być w Lux, później nastąpiła zmiana i to samo spotkanie jest w Belgii.

Post Wysłano: 18 sty 2011, 22:06

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Kolego, przeczytaj całość, pare postów wcześniej i zrozumiesz wszystko.
Cytuj:
Cytuj:
Kolega Damian lekko zamieszał, wpierw spotkanie miało być w Lux, później nastąpiła zmiana i to samo spotkanie jest w Belgii.
Sorki po prostu pomyliłem się.