Witam, mam problem z oryginalnym radioodtwarzaczem w MAN-ie. Mianowicie przyciski w radiu nie działają, nie można włączyć niczego oprócz regulowania poziomu głosu. Oprócz tego, nie mogę zmieniać fal radiowych, nie mogę wyłączyć RDS ani nic z tych rzeczy. Radio po prostu na nic nie reaguje. Zauważyłem dzisiaj i to dosyć szczęśliwie, że po wyłączeniu zapłonu gdy wcisnąłem przy zgaszonym radiu przycisk "eject" czyli wyjęcie płyty o dziwo płyta wyszła. Przy włączonym radiu nie chciała. Sterować radiem mogę tylko i wyłącznie przez przyciski w kierownicy. Tam chodzi wszystko bez problemu, ale w kierownicy jest tylko ciszej, głośniej, następna piosenka, i auto skanowanie programów. Nie działają inne funkcje, które są dostępne tylko w radiu. Czy tam może być jakaś blokada? Dodam jeszcze że radio działało cały czas poprawnie, zmieniałem fale, przewijałem piosenki z cd, aż do pewnego momentu. Nie wiem czy przez przypadek nie wcisnąłem jakichś kombinacji przycisków, które zablokowały używanie radia. Poniżej zamieszczam zdjęcie radia. Proszę o pomoc.