Cytuj:
Czyli wynika z tego, ze o jakim zawodzie bym sie nie chciał dowiedziec to poprostu same minusy czytam, ok zgoda, rozumiem to, lepiej, zebym od razu wiedział co mnie czeka, niz, zebym nasłuchał sie kolorowych opowiadan, a pozniej sie zawiodł..
Cytuj:
Dokładnie, kazdy narzeka i mowi, ze ten czy tamten ma lepiej, ale jakos siedza po y lat w jednym zawodzie..
Niestety rzeczywistość dość często jest inna niż nasze marzenia ,ale cóż zrobić trzeba żyć dalej. Wiele osób napisało Ci w ten sposób na temat tych zawodów że są prawie same minusy bo tak jest. Ja sam zrezygnowałem z pracy w kurierce ze względu na to że przysiadałem sobie fizycznie i też zrozumiałem że ta praca jest bez sensu ,ale mogłem sobie na to pozwolić . Napisałeś że ludzie siedzą w jednym zawodzie przez kilka lat, bo wcale zmiana zawodu nie jest taka prosta jak wielu z nas się wydaje trzeba mieć wiele samo zaparcia i znajomości żeby zmienić pracę i być usatysfakcjonowany z zarobków.
Cytuj:
A co powiecie na temat pracy w ITD?
Według mnie bardzo dobra praca i dobrze płatna ,ale (jak zawsze przyczepisz się o to ale) ciężko się dostać składałem tam dokumenty z 5 razy i zawsze bez skutku .
Cytuj:
Kolego żeby być kierowcą, to trzeba być troszkę pasjonatem hobbystą.
W 100% się zgadzam z kolegi wypowiedzią .
Cytuj:
3. O jakich stanoiwskach mowisz?
Nikt Ci nie da gotowej recepty bo każdy boj się konkurenci na rynku pracy .Z tego co wiem to windowy ,struż nocny na parkingu w Warszawie zarabia koło 2 tyś. zł także szukaj .Pozdrawiam i życzę powodzenia przy szukaniu zawodu i pracy

.

.