[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Omega, Pilzno - Strona 23 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 23 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 121 22 23 24 2556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 maja 2010, 18:56

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

samochody omegi nie tylko w pilznie ale tez po innych komisach są raczej nie odnawiaja tylko sie pozbywaja taka jest prawda.

Post Wysłano: 25 maja 2010, 23:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Podnoszę temat może ktoś odpowie na pytanie bo mnie to bardzo interesuje

Post Wysłano: 26 maja 2010, 1:33

Z tego co się orientuję, jest to redukcja taboru.

Post Wysłano: 26 maja 2010, 8:15

Użytkownik

Użytkownik

W Krakowie podstawiają zestaw do transportu dla powodzian.

Post Wysłano: 29 maja 2010, 11:56

Użytkownik

Użytkownik

Post Wysłano: 29 maja 2010, 20:26

Użytkownik

Użytkownik

A tymczasem w Warszawie na ul. Płytowej..:

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 29 maja 2010, 20:40 przez kubamich1, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 29 maja 2010, 20:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series

Gdzie to takie o?

Post Wysłano: 29 maja 2010, 22:40

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: .:DAF XF:.

Moim zdaniem to ktoś odkupił od omegi tylko zabudowę bo widać że plandeka już jest troche wypłowiała i widać że używana,ktoś nie chciał nowej zabudowy i odkupił no ale się okaże czy to tylko moje przemyślenia czy prawda

Post Wysłano: 30 maja 2010, 7:43

Użytkownik

Użytkownik

Te wszystkie czerwone Maany są dla Omegi. Plandeka nie jest nowa bo z drugiej strony stały stare Many TGA w wąskiej kabinie z których te plandeki lub nawet i całe paki są przekładane.

Post Wysłano: 30 maja 2010, 11:10

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: .:DAF XF:.

Hehe ale jaja, tu protesty kierowcy robią bo oni ze stawek schodzą bo nie mają za co wypłacać wypłat a tu proszę nowe składy, i gdzie sprawiedliwość??Rozumiem że trochę składów już poszło pod młotek no ale mimo wszystko.Te białe Volvo i actrosy też omegowe??

Post Wysłano: 30 maja 2010, 13:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód to narzędzie pracy. To jakbyś miał pole do uprawienia i nie miał sprzętu. Co z tego, że masz pole i pracowników, jak nie masz czym tego robić. Stare MAN-y były pewnie Euro 2 lub 3, więc i opłaty na Niemczech wysokie, a każdy szuka oszczędności.

Straż pożarna Częstochowa

Post Wysłano: 01 cze 2010, 1:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

No i trzeba robić koszta, a leasing to dobry sposób.

Post Wysłano: 02 cze 2010, 19:30

Użytkownik

Użytkownik

Przekładają stare zabudowy z manów euro3 na nowe many pozatym samochodów ubyło u nich bardzo dużo i kierowców też . O warunkach pracy i płacy niema nawet co pisać .

Post Wysłano: 02 cze 2010, 21:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VW Passat b5

Ilu zostało kierowców oraz samochodów? wie ktoś?

a może jest na forum ktoś kto pracuje w Omedze?

Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?

Post Wysłano: 03 cze 2010, 8:15

Użytkownik

Użytkownik

Ilu zostało kierowców tego nawet w omedze niewiedzą bo rotacja straszna a kierowcy nie sa pracownikami tylko swiadcza usługi kierowcy i sa na działalnosci gospodarczej napewno kazdego chetnego z papierami do jezdzenia przyjmą .O pieniążkach niema co pisać bo napewno nic dobrego sie niedowiesz w tym temacie.

Post Wysłano: 07 cze 2010, 13:52

Nie wiem, czy nie ma czegoś na rzeczy, bo dzwonili dziś do mnie, czy szukam pracy. I do tego proponowali albo na działalności, albo umowę o pracę. Zastanowię się, czy nie jechać i pogadać z nimi...

Post Wysłano: 07 cze 2010, 14:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

To pewnie szukają kierowców na te nowe TGXy.. :-)

Post Wysłano: 07 cze 2010, 18:06

Użytkownik

Użytkownik

Jester jestem ciekaw czy po rozmowie napiszesz co ci zaproponowali, jesli bedziesz miał ochote to napisz . Ja znam omege i napisze ze swej strony ze może w porywach 3 tys zarobisz chyba wiesz dlaczego dzwonią do kierowców jesli było by dobrze to kierowcy by do nich dzwonili pozdrawiam

Post Wysłano: 09 cze 2010, 5:20

Wiesz, w poniedziałek się wybieram. Jak będę wiedział jakieś konkrety to chętnie się podzielę informacją. Ale też i ja mam swoje "minimum", poniżej którego zejść nie mogę.

Post Wysłano: 12 cze 2010, 13:57

Użytkownik

Użytkownik

Tak zapytałem cie z ciekawosci o omege co ci obiecują niedawno odszedłem z tamtąd a juz by chcieli zeby u nich jezdzic. Jeszcze niedawno mówili komu niepasuje niech odchodzi podczas protestu i tak sobie kierowcy wzieli to do serca ze niema komu jezdzić a kto chce znajsc prace to znajdzie bez wiekszych problemów natomiast o chamstwie i zakłamaniu jakie tam panuje lepiej zapomnieć .

Strona 23 z 56 [ Posty: 1106 ] Przejdź na stronę Poprzednia 121 22 23 24 2556 Następna