Witam Kolegów, mam taki problem a mianowicie raz jest raz nie ma lewej tylniej pozycji w volvie FM czteroośka sprawdzałem, to już na przewodzie nie ma napiecie bo myslałem że może w lampie jest problem bo to najczęstrza przyczyna.... wie ktoś gdzie jest moduł od świateł bo może to jest jego wina? pozdrawiam.
U nas w FH był podobny problem i zarówka jedna zwarcie robiła i wymieniliśmy wyłączyliśmy i włączyliśmy hebel i do dzisiaj jest OK.Modułu do swiateł też nie znaleźliśmy.
Pozdrwiam
Kolego moduł jest pod deską po prawej stronie od kierownicy, jeżeli potrzebujesz diagram to daj swój e-mail ponieważ cała instrukcja ma 13MB tam będziesz miał oznaczenie tego modułu jako A27 poza tym cały schemat inst. elektrycznej i pneumatycznej itd.
Cześć kolego jakbyś mógł to wyślij mi te schematy, najlepiej całość bo może się kiedyś przydać wzamian jak chcesz mogę Ci wysłać schematy do Magnum Dxi i Premium Dxi, mój mail: marekkas@o2.pl
Już wysłałem gdyby nie doszło to daj znać na bts@onet.eu ponieważ to duży plik i może być problem, jak będziesz potrzebował diagramy do innych aut to daj znać. Pozdro
Kolego moduł jest pod deską po prawej stronie od kierownicy, jeżeli potrzebujesz diagram to daj swój e-mail ponieważ cała instrukcja ma 13MB tam będziesz miał oznaczenie tego modułu jako A27 poza tym cały schemat inst. elektrycznej i pneumatycznej itd.
Witam mam prośbę czy można prosić o diagram też dla mnie . Z góry dziękuje.
Mój email: smislaw@o2.pl
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości