Co tu do udowadniania. Oblicz ile można zrobić km dziennie i sprawdź. Pomijając załadunki i rozładunki. 9h jazdy z prędkością średnią 85km/h i razy dni tygodnia.
Po kraju nierealne. Na zachodzie nie wiem, ale krcr z Długim podobno spotkali w D busiarza, co kotłował 1400km dziennie ;D na zachodzie to przynajmniej jakieś 16h jazdy z przerwami a gdzie tu jeszcze oczekiwanie na załadunki i rozładunki i szukanie miejsc docelowych
To może Ja się wypowiem . Ojciec z kolegą w podwójnej w tamtym tygodniu zrobił 5300 km z hakiem . Około tydzień w tydzień tyle wychodzi , między 4.5 tyś a 6 tyś .
Jeździłem busem nie raz maratony. Trasa, przyjazd na sen i dalej trasa. 8 tysięcy jest w Polsce niemożliwe do zrobienia.
Jedyne co mi się nasuwa to chyba tylko osobówką, dla przyjemności w dodatku pod wpływem jakichś środków.
Jeżdżąc po 700 km dziennie człowiek po fajrancie pada na twarz. A jeśli taki ciąg się utrzymuje to ogólnie organizm jest cały czas na zmęczeniu psychofizycznym.
Także jeśli się kolego założyłeś to możesz spokojnie mieć świadomość, że wygrałeś i odesłać tego chwalipiętę tutaj.
_________________ I Was Born To Be A Truck Driver.
B - 24 VIII 2004
C - 29 VIII 2009
Kurs Na Przewóz Rzeczy
Dzięki chodziło mi o jazdę po kraju.A mam do was pytanie 5TYS.km w tydz. ciężarówka po Niemczech, Czechach i do domku to dużo w pojedynkę?tylko ze na 2 karty
Ojciec na Busie zrobił w 7 dni 9870 km.
PL-ANG-HISZP-ANGLIA-FRANCJA-HISZPANIA-PL
Ja robiłem jeżdzac na Rumunie po 1000 dziennie w 16 godzin praktycznie landówkami.
Na ciezarówce na legalu zrobisz przy dobrej robocie z 10 tyś.
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
oczywiśie Przyjacielu ze na miesiąc
nie miałem na myśli nic innego !
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości