rok 2003
przebieg 670.000km
zabudowa FERDINAND MULLER
Loglift 241 sl
wozek DOLL sterowany na 4 siłowniki
kabina c przystosowana na dźwiga
na resorze
no to było by chyba na tyle :p
(można ją znaleźć na stronie mullera w nakładkach)
_________________________________________ http://www.youtube.com/watch?v=FCLquAiaPyI
GG: 0
Samochód: man
hej wpisujcie swoje opinie na temam zabudowy jaką macie ja mam huttner jest bardzo dobra dzwig jest tak [wycenzurowano] do ramy ze chyba niemcy sie nad nim zemscili
widze ze koledzy wyskladali scanie juz od dawna o niej wiedzialem, czekalem tylko az zaloza zabudowe. identyczna jak na magnumce. jest na niej dzwig? bo nie widac
Dzwig powinien byc zalozony w niedalekiej przyszłosci:) Narzekanie ze 6x2 wiadomo ze na las to nie auto ale za to na drgi niezastopione Tak auto na poduszce Zabudowa pod kolor przyczepy!
Jeśli wjeżdżacie tym do lasu to pewnie bez przyczepy co nie? Nie wiem jak wyglądają u was drogi w lesie ale u nas takie zestawienie nie dałoby sobie rady. A przyczepa rozciągana?
bedziecie zakladac dzwig ? , eh 6x2 masakra i pewnie na poduszce ?
Oni maja juz magnum kilka lat w identycznej konfiguracji (6x2 plus poduszka) i jakos nie nazekali.
ostanio się Darku caly czas mnie czepiasz ;| Mowie to po swoim doswiadczeniu ! , ze 6x2 jest uja warte w lesie na moich terenach , i tam gdzie jezdzimy !
No przepraszam.
Do jazdy w teren to oni maja Scanie 6x4, a tak mi się wydaje ze ta scania będzie odwoziła deski itp.
Wojtek i Mariusz (nie wiem czy dobrze pamiętam ich imiona) więcej drzewa przecierają niż sprzedają w całości.
Scanią dłużycą przywożą a Scanią solówką będą odwozić tak mi się wydaje. No ale fakt faktem, że jednak 6x2 do jazdy po lesie się nie nadaje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości