Jako, że kiepski ze mnie fotograf i nigdy nie dostrzegam nic ciekawego na drodze, co by nadawało się na ujęcie tego w obiektyw, więc rzadko robię zdjęcia (po części z lenistwa). Poza tym patrząc na zdjęcia forumowych "zawodowców" można popaść w kompleksy. Ale nic, na razie wrzucę fotki archiwalne z lata. Ogólnie tułaczka trwała prawie miesiąc, ale zdjęcia mam tylko ze Skandynawii. Akurat ta część, która jest udokumentowana zdjęciami biegła z miejscowości Trapani we Włoszech (Sycylia), do Stavanger do Norwegii (ok. 4 tyś. km w jedną stronę). Potem przerzut z Haugesund do Goteborga i do domu.
Kilka fotek:
Przeprawa promowa na drodze 161 Bokenas-Lyse-Fiskeback. Objazd drogi E6 na wysokości Udevalli z powodu zalania. Szwecja Droga E18 Oslo-Kristiansand E18 przed Kristiansand E18-E39 Kristiansand E39 Kristiansand-Stavanger
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Wolin - obowiązkowe miejsce postoju po śniadaniu zjedzonym na promie.
Wiecie jak się nazywają promowe parówki?
Wolinki
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Musiałeś być chyba dobrze naje... napity żeby założyć ten temat Podziwiam Cie Kamil za te kierunki też bym tam chciał się sprawdzić a nie jeździć w koło komina no ale cóż... Sumując fotki słabe no ale można popatrzeć. Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość