Ja osobiście koszulką nie jestem zainteresowany, ale przeglądając projekty doszedłem do wniosku, że obowiązkowo powinien się na niej pojawić jakiś Gibon
GG: 8261240
Cytuj:
Koledzy nie lepiej najpierw zrobić listę ilu by było chętnych
Lista listą. Trzeba mieć firmę, która to wykona, do tego dochodzi osoba, która to będzie wstanie nadzorować i zajmie się wykonaniem (współpraca z firmą wykonującą koszulki, wysyłka), zacząłbym jednak od podstawy - ogólnego zakończonego projektu.
_________________ Ból z serca bliskich, a przesłanie dla Was.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Nie możecie po prostu stworzyć własnego projektu, albo użyć któregoś z już zaproponowanych i załatwić sobie koszulki samemu? Na allegro jest pełno firm oferujących takie usługi, a koszt naprawdę niewielki. Pierwsza lepsza z brzegu:
Właśnie, osobiście przyjąłem do wiadomości, że chcecie robić zrzutę i jedna osoba robi koszulki, aczkolwiek Harry ma rację - dobrze jest zrobić to samemu. Cena myślę niższa.
Obudźcie się ludzie i przejrzyjcie na oczy jesteśmy tacy jak Wy i może to was zaskoczy ...
Cytuj:
Jest jeszcze jeden minus tego projektu: przy nadruku to beznadziejnie wyjdzie. Niewyraźnie...
Zależne od sposobu produkcji. Ogółem im więcej szczegółów tym niższa jakość.
Mam oryginalną wersję koszulki wiecznignacze - 3 prania i dałem sobie spokój bo mi wyjdzie na to, że kupiłem zwykłą polówkę białą za 40zł.
GG: 0
Samochód: volvo
a jak by się spytać autora orginalnej koszylki 'wiecznignacze' czy możemu użyć jego projektu. Wydaje mi się ze powinien się zgodzić ponieważ byśmy się wyróżniali jednoznacznie nosząc taką samą koszulke i chyba było by dobrze tym więcej osób by ją nosiło to zwykli ludzie lub miłośnicy widząc taką koszulke by coś o nas wiedzieli jaka jest nasza pasja i cel życia. Niewiem czy do końca dobrze to ujołem ale wydaje mi się że wiecie o co mi chodzi.
Szkoda tylko ze Juras dał to zdjęcie na białym tle bo gdyby było na przezroczystym to byś miał bez tego białego tła.
Mój projekt, można jeszcze nad czymś popracować. Nie wiedziałem gdzie dać ten napis to dałem z boku a gdyby tak po prawej i lewej stronie dać jakąś ciężarówkę. Jak macie jakieś pomysły to pisać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości