Czerwona robi wrażenie, ale to chyba kwestia ujęcia, bo...
obecny model zdecydowanie brzydszy od poprzedniczki.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Mi nie pasuje ten nowy "większy" zderzak, tragedia z nim.
Dokładnie, poza tym nie wiem czemu jak na nią patrzę to wygląda jak 'stara' eRka po wypadku
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Wnętrze bardzo ładne, ogólnie podoba mi się nowa wersja, zobaczymy jak będzie wyglądała na drodze.
Co do cudeńka to nie podobają mi się górne halogeny leci jakąś wioską
Samochód: Duży
Zmiany niby niewielkie ale ''charakter auta'' jakby trochę wyraźniejszy i groźniejszy.Fajny ten patent z rozciąganym dolnym łóżkiem.Dobrze że wreszcie poprawili Opticruse-a bo już został w tyle za rywalami.A czy ktoś mi powie co oznacza ten wskaźnik w tarczy obrotomierza na dole.Jest na nim podziałka 0,60,120 i jest narysowany dystrybutor oraz oznaczenie l/100km.Czyżby to był taki wskaźnik chwilowego zużycia paliwa,bo do Ad Blue trochę mi nie pasuje bo po co by była ta podziałka l/100km?
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Nie chyba a na pewno wskaźnik chwilowego zużycia paliwa, skoro auto "uczy" kierowce jeździć ekonomicznie to taki wskaźnik musiał na tapecie wylądować a nie gdzieś w menu komputera.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
A ja mam takie pytanie. Fajnym rozwiązaniem w Scani serii 4 było to: ze pasażer obok kierowcy mógł podniesc łózko i odsunąc fotel do konca. Czy to rozwiązanie jest dalej kontynuowane w "eRce"?
GG: 10349880
Moim zdaniem w tej nowej "eRce" wszystko jest ok. oprócz tego beznadziejnego grilla. Poprzedni był ładniejszy
A wnętrze i zegary są naprawdę fajne
No i to rozwiązanie z tymi akumulatorami też mi się podoba.
Pzdr...
Ale widzisz że ta czarna Scania nie ma tablic a zielona już ma od niej te tablice, albo wzięli z czarnej i wsadzili do tej zielonej bo pewnie chcieli się przejechać no i nie chciało się im rejestrować ciężarówki http://www.lkw-fotos.de/album/Galerie%2 ... 20(10).JPG (Skopiuj cały link łącznie z .JPG)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości