GG: 8694441
Koledzy słyszał ktoś może ktoś o jakieś pracy na weekendy za kółkiem w okolicach Gliwic?
Mam 18 lat. Posiadam prawo jazdy kat. C, kurs na przewóz rzeczy.
_________________ SENS ICH ISTNIENIA - także i mój!
Kolego może to brzydko zabrzmi ale zapomnij o takiej robocie.cieżko znaleźć na stałe trasy i czas pracy a ty chcesz w weekendy znaleźc,gdzie większość firm stoi.
nikt chyba nikomu nie będzie szukał pracy, tym bardziej, że poręczyć za kogoś kogo się nie zna do najmądrzejszych rzeczy nie należy, więc pozostaje koledze samemu przedeptać ścieżki, szukałbym u tych co regularnie jeżdżą wokół komina w weekendy: mleczarnie, piekarnie itp...
I sorry ale ja nie mam zamiaru szukać mu pracy a jeśli znałbym takiego pracodawce to na pewno bym mu nie powiedział
niema to jak solidarność z innymi kierowcami nie no, żartuje, ale jakoś dziwnie się czyta takie wypowiedzi, panowie może by coś zmienić w swoim myśleniu? Ja wiem że ciężkie czasy, każdy dba o swoją d**ę ale może jednak?
_________________ Kręcić kierownicą każdy może, czasem troche lepiej, czasem troche gorzej.
Krajówka ...
Ja wiem że ciężkie czasy, każdy dba o swoją d**ę ale może jednak?
To sam podaj mu namiary na firmę, która zatrdunia kierowców na weekendy.
kolego, ale przecież tu nawet nie chodzi o te namiary, chodzi o podejście, dlaczego gość został z miejsca skreślony (?) ja nie mówię że ktoś powinien czuć się zobowiązany do szukania pracy temu forumowiczowi, ale gadanie że nawet jakbym wiedział to mu nie powiem to tak trochę jest ... przykre nawet jak się na to patrzy z boku
_________________ Kręcić kierownicą każdy może, czasem troche lepiej, czasem troche gorzej.
Krajówka ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość