[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Pytanie? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Niewiem czy umieściłem ten temat w dobrym miejscu no ale coż.
Mianowicie. Mam zamiar kupic "tira" i oczywiście sam jeździć
Ale moje pytani dotyczy tego czy opłacało by sie go wysłać np. Ukraina, Niemcy, Słowacja, Czechy, Węgry itp. Czy orientuje się ktoś w stawkach za takie przewozy
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Cytuj:
Witam
Niewiem czy umieściłem ten temat w dobrym miejscu no ale coż.
W złym. Dlaczego? Bo powinieneś je umieścić w forumowej wyszukiwarce. Takich, i podobnych pytań było już tu mnóstwo.
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Chcesz stracić? Kupuj. Przy dzisiejszej nadwyżce zestawów nad pracą, ciężko jest firmom stojącym od kilkunastu lat na rynku,w dodatku euro masakakrycznie idzie w dół,a to jest najczęstczy środek płatniczy. Kolejna osoba myśląca że bierze się leasing,sadza się na auto kierowce i ma się wieeeelkie zyski i zero problemów.
W dzisiejszych czasach nie wybiera gdzie się jezdzi, a czy w ogóle się jezdzi.
....Ale moje pytani dotyczy tego czy opłacało by sie go wysłać np. Ukraina, Niemcy, Słowacja, Czechy, Węgry itp. Czy orientuje się ktoś w stawkach za takie przewozy ...
jeżeli nie orientujesz się w stawkach, to jakie ma znaczenie na czym zbankrutujesz?
"Traker_pl" sam login daje do myślenia do tego to pytanie :p
Oczywiście że się opłaca, zrobisz interes życia..... Najpierw poczytaj a potem pytaj, mniej się ośmieszysz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości