[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Szukam solidnego i niedrogiego producenta przyczep - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Jak w temacie - przyczepa o DMC 6000KG. W zasadzie chodzi mi o wykonanie samej ramy takiej przyczepy z papierem na osiach skrętnych AL-KO BT 4000 (do 4000KG na oś) - dwuosiowa z obrotnicą.
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
solidnego i niedrogiego
Jak dla mnie to nie idzie w parze..., za jakość zawsze trzeba było, i będzie trzeba płacić.
Porozglądaj się w Polskich firmach, bo produkty są na poziomie, a ceny wcale nie są większe od tych zachodnich producentów.
Fakt, że niby z niemieckich marek wszystkie prawie mają świetną opinie wyrabianą przez lata, ale myślę, że nasze krajowe produkty z niektórych firm wcale od nich nie odstają.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Najlepiej przejrzeć katalogi producentów w internecie.
No ja szukam kogoś z polecenia a nie z internetu - miałem już do czynienia z jakąś firemką z internetu i dziękuję. Miesiąc czasu mnie zwodzili - czekałem na ostateczny projekt i końcową wycenę a w efekcie temat olali i nawet nie oddzwonili mimo moich telefonów - szczerze odradzam firma Jusam http://www.jusam.com.pl/. Dlatego jak ktoś może mi jeszcze kogoś polecić to bardzo proszę - powysyłam wszędzie zapytania ofertowe i zobaczę co przyjdzie.
Nie czytasz ze zrozumieniem kolego;) Napisałem, że nie chcę szukać producentów przyczep w internecie na własną rękę ponieważ straciłem w ten sposób tylko czas - podałem konkretny przykład. Do wspomnianych trzech firm jak i czwartej oczywiście napisałem już rano zapytania!
No ja szukam kogoś z polecenia a nie z internetu - miałem już do czynienia z jakąś firemką z internetu i dziękuję. Miesiąc czasu mnie zwodzili - czekałem na ostateczny projekt i końcową wycenę a w efekcie temat olali i nawet nie oddzwonili mimo moich telefonów - szczerze odradzam firma Jusam http://www.jusam.com.pl/. Dlatego jak ktoś może mi jeszcze kogoś polecić to bardzo proszę - powysyłam wszędzie zapytania ofertowe i zobaczę co przyjdzie.
Ależ doskonale rozumiem twoją wypowiedź i wnioskuję z niej, że powinieneś sam pojechać do tej firmy i tam załatwić co trzeba a nie zadawać pytania przez internet. Co innego napiszą ci w emailu a co innego powiedzą ci na miejscu.
Firma na której się zawiodłeś nie wygląda na jakieś super przedsiębiorstwo zajmujące się budową przyczep. Poszukaj w jakiś bardziej znanych firmach.
Ja bym proponował firmę Zasław nie jest to może za bardzo znana firma ale u taty we firmie do 2005r. do "koni" doczepiane były naczepy Zasław iii nikt nie narzekał na ten sprzęt
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
Narazie dostałem odpowiedź tylko z firmy Wielton, cytuję:
" Witam,
my niestety nie produkujemy tego typu pojazdów - trudno mi też doradzić
gdzie sie udać po takowy.
Kiedyś woziłem blachę do firmy w Białej Podlaskiej. Wytwarzali właśnie takie mniejsze lawety (przypuszczam, ze chcesz to podpiąć pod Variolota). Nie pamiętam niestety szczegółów, ale może google Cie naprowadzi...
_________________ DAS IS DER UBERFALL!!!! Jestem w kółku różańcowym WC, dbam o ojczysty język polski.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 13 gości