[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Skrzynia geartronic - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Ostatnio buszując po internecie natrafiłem na Volvo ze skrzynią geartronic. Pierwszy raz spotkałem się z takim czymś. Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o tej skrzyni biegów?
a Actrosie dzialalo to tak ze do przodu biegi szly do gory w dol na dol jak w pol automacie:) przebitki byly pod ta galeczka w ostaci takiego pstryczka duzego:) pobokach gozik dawalo sie na loz nim
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Ten geartronic to po prostu "tatuś" I-Shift'a choć ostatnio czytając na stronie Volvo Trucks widziałem, że jest w ofercie jakiś pełny automat (nie I-Shift). Wie ktoś coś na ten temat?
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Zależy jaki automat masz na myśli, bo są dwa rodzaje. Albo klasyczny automat taki jak np. w autobusach miejskich czyli przekladnia hydrokinetyczna i zespół preselekcyjny, to jest stosowane w śmieciarkach, albo zwykła skrzynia mechaniczna ale z automatycznym sterowanie obecnie coraz częściej stosowana w ciężarówkach ( nie tylko Volvo ).
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości