Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma ma bazę za Sompolnem(kierunek Koło),a dokładniej w Sompolinku koło fabryki mebli.Firma posiada naczepy wywrotki i połogówki.Ciągniki siodłowe to Scanie 3 i 4 generacji.Tabor wygląda zadbanie ale nie jest młody.Najnowszy nabytek to naczepa Bodex podłoga o pojemności około 95m/3.Na bazie zawsze stoją zestawy a gdzieś czytałem,że zatrudnią kierowców.Zdjęć nie posiadam.
Firma na trasie Sompolno Koło dokładnie są to Mostki naprawia swoje auta ostatnio jak bylem tam z tata to stał rozbity MAN TGA XXL ogólnie stało duzo aut zaniedbanych nie wiem czemu nie jeżdżą może (może coś nabroili) a szef wozi sie nowa BMW 6
ogólnie stało duzo aut zaniedbanych nie wiem czemu nie jeżdżą może (może coś nabroili)
Wiem,że potrzebują kierowców(widziałem także ogłoszenie gdzieś w sieci)bo nie ma kto jeździ a świadczy o tym baza na której cały czas stoją zestawy(pare składów tylko jeździ regularnie).Co do zestawów to zmieniłem moje zdanie.Jachu1990 napisał,że stoi tam dużo zaniedbanych aut co jest w 100% prawdą(głównie Scanie 3).
tak oczywiście te zestawy na zdjęciach są ładne ale chodziło mi o zestawy które są w mostkach tam już nie wyglądało to tak bajecznie jak to jest w warsztacie zajmującym sie naprawą tirów. Tamte zestawy nie poruszają się i stoi tam troche naczep z firmy i kilka rozbitych ciągników już spory okres czasu postaram sie o fotki...
Zdjęcia z bazy w mostkach naprawia tam swoje zestawy tu są akurat zdjęcia mana Tga ale był tam jeszcze daf 105 i oczywiście scanie te stare ciągłe są naprawiane i bym zapomniał Sowiński wozi śmieci dlatego maja samowyładowcze naczepy pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 6 gości