W tej firmie dwa ciągniki są pomalowane identycznie.Jest tylko jedna naczepa mająca malowania,nawiązujące do ciągnika i tworząca całokształt obrazu.Tak wiec mam pytanie-dlaczego tak zrobili?Czy tak w razie czego czy może XF 95 mógł ulec wypadkowi i trzeba było pomalować nowy ciągnik? Nie mam mówiąc szczerze pojecia dlaczego tak jest i dlatego zakładam ten temat,bo może ktos wie dlaczego,a ta sytuacja mnie zainteresowała.
FOTKI: DAF XF 95
DAF XF 105
Zerknijcie na blachy naczepy.Naczepa jedna,a ciągniki dwa-a może wyszła 105,która spodobała sie bardziej no i postanowili,że jeszcze pod tę naczepę pójdzie 105
Pzdr.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
A co nie moga pomalować dwóch innych aut identycznie?
Mogą, czy dawne RiCo lub inna firma posiadająca spory tabor, też na każde auto musiałaby zmieniać wzór?
No niby nie musi malować inaczej,ale tuningowana ciężarówka stanowi pewną indywidualność,co wyróżnia ją spośród całego taboru...jednak 105 w tym malowaniu wygląda wg. mnie dużo lepiej niż 95 i to był strzał w 10 ze strony firmy!
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości