Cena za samo orurowanie to dokładnie 800 zł+VAT, mnie to kosztowało 850 bo zamówiłem sobie jeszcze dodatkowe 3 otwory na obrysówki(widac na fotkach). Halogeny Britaxa kosztowały mnie bez mała tyle samo.
Cała wiązke elektryczną, począwszy od przełącznika, przekaźnik itd... a kończąc na tym w orurowaniu wykonałem samemu. Sumując wszystko to kosztowało mnie to około 2100 zł.
Chodziło mi o obojętnie jaki typ tylko żeby byly wymiary
Gdyby wymiary były tak ogólnodostępne, zapewne już 1/3 aut jeździła by z orurowaniami. Ja nad projektem górnej rurki do MANa F2000 siedziałem 2 godziny i też nie udostępniam projektu.
Kolego waldii a jak to jest zamocowane tzn do czego dokręcone ?
Wspawane są 4 śruby pod antrapą, w antrapie otwory i to tyle filozofii.
Natomiast jeśli o rurki na dachu do chłopaki wiercą otwory, nituja nito-nakrętki i po bólu.
Orientuje sie ktos gdzie mozna kupic kapturki na nakretki z nierdzewki tylko do felg aluminiowych z szerokim kołnierzem (nie pasują od blaszanych) bo nigdzie ich nie moge wyszukac.
Orientuje sie ktos gdzie mozna kupic kapturki na nakretki z nierdzewki tylko do felg aluminiowych z szerokim kołnierzem (nie pasują od blaszanych) bo nigdzie ich nie moge wyszukac.
Kiedyś kupiłem takie kapturki w Opoltransie. Nie pamiętam dokładnie po ile były.
Ena nie ma pytalem , Kuda niby ma ale jak mi przyslali to sie okazalo ze to sa normalne i mowili ze takich nie maja to odeslalem im spowrotem, a w opoltransie tez nie ma nigdzie nie ma....
Ostatnio na giełdzie w Słomczynie widziałem takie.
BTW. Czy zna ktoś jakiś sprawdzony sposób na odświeżenie rurki ze stali nierdzewnej ? Czy wystarczy ja porządnie umyć i ewentualnie jakąś pastą polerską, czy może są jakieś "tricki" ?
Zalezy jak bardzo jest zapuszczona...
najlepiej papierem wodnym przejechac potem pasta do nierdzewki i polerka z filcem ,
a jak tylko troche to nawet zwykla pasta do chromow wypolerujesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości