[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Volvo FH12/16... - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
------------------ Proszę mi napisać skąd pochodzą zdjęcia i kto jest ich autorem, przypominam że na forum od dziś obowiązuje surowy zakaz publikacji zdjęc bez autoryzacji
Arkadiusz Tasior
Yes, it is a driving school truck
Ja, das ist ein fahrschul Lkw
Tak, to jest posuwaniem siê (kierowanie) szko³a (szkolny) samochód ciê¿arowy (przewoziæ samochodem ciê¿arowym)
Ja, het is een rijschool truck
Ja, it is in truck fan in riidskoalle
Wszyscy daja swoje zbiory to ja cosik zapodam (oczywiście to nie wszystko co posiadam ale gdy te wrzuciłem to już mi sie odechciało :P )
źródło zdjeć w wiekszosci http://www.lkwinfos.de, ale niektóre poprostu kurzyły się u mnie na dysku od jakiegos czasu i ich pochodzenia nie mogę określić :P:P
Ostatnio zmieniony 12 lis 2005, 12:25 przez oski1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeczywiście piękne te FH-cze
Szkoda tylko, że to VT... To Volvo było w tamtym roku na zlocie w Krakowie (ta fotka chyba właśnie stamtąd pochodzi, albo ze zlotu w Pyrzycach) i miało standardowe felgi ...
czy pobije czy nie pobije to naszczęście nie ty o tym decydujesz, ja fanem takiego tuningu nie jestem, nie rajcują mnie az tak bardzo murale na truckach, wole malowanie w stylu Red Hawk albo takie jak to:
Na pierwszy rzut oka to nie wygląda tak źle, uwazam że wygląd zewnętrzny jest jest na 4+, za to wnętrze jest kiepskie. Mogli obszyć wnętrze brązową skórą taką z jakiej robi sie siodła i wtedy to bardzo ładnie zgrało by sie z tym malowaniem a'la drewno. Właścicielom chodziło chyba o to aby w kabinie panował klimat rodem z kowbojskiej knajpy, ale im sie to do końca nie udało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość