Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ponieważ nowo zalogowany urser chiał coś się dowiedzieć o tej firmie i pomylił działy (co mnie też sie przydażyło na początku) , to pomogam mu i pytam co wiecie o tej firmie .
poza tym co pisze na tej stronie internetowej : http://www.trans.organika.pl/pl/index.php
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zaden rarytas .Same takie Volva z kurnikami jest tego troche ,chyba pare taki Manow L2000 tez z kurnikami ,z 10 Fhaczow -pare na tandemie pare z naczepami glownie ciagajacymi tankokontenery i dwa albo jeden Stralis jakiego Dlugi przedstawil na fotce.Z wypłatami zadna rewelacja,lekkie ladunki,dosc czesto w domu.
A ja w ramach nowinek muszę powiedzieć, że widziałem kilka nowiutkich TGX'ów z podpiętymi kontenerami jadących w stronę Zielonej Góry, bądź też Rockwoola w Cigacicach Było ich jakieś około 6 sztuk, widać, że świeżynki heheh
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
http://otomoto.pl/man-tgx-eur-5-18-440- ... 19376.html
Niedawno zobaczylem to ogloszenie i nie ukrywam ze jestem w szoku.Sprzedaz 2 letnich mankow nie kwalifikuje sie pod wymiane taboru.Nie wie ktos co sie tam dzieje??bo co jak co ale zapowiadali ze manki sie sprawdzily i ze przy nich zostana
No już od około roku Może po prostu transport kontenerowy jest nieopłacalny dla nich bo jednak trzeba leasing za naczepy i auta spłacać a stawki może nie takie jakby chcieli i stąd decyzja o sprzedaży aut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości