[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Trucki nocą - Strona 4 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Dokladnie. Zampieri ma tylko jedno auto. Sam sobie jest szefem i kierowcą.
I tak jest najlepiej, w USA takich kierowców nazywa sie owner operators. Tez marze o tym zeby posiadać swoj jeden piękny zestaw i sam jezdzic, nie w jakies firmie gdzie traktuja kierowce jak niewolnika robota .
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
nocne zdjecia najlepiej wychodzą np. na stacjach benzynowych gdzie jest podświetlona wiata
No tak mi się podoba jak jeszcze auto tankuje, bo wtedy zazwyczaj kierowca zostawia auto na światłach postojowych i jest niesamowity efekt, a tymbardziej jak na dachu ma np. 4 halogeny...
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Ta Scania jest piękna.... Amerykanie przy tuningu swoich wozów dają multum obrysówek, mi się to bardzo podoba... Jakbym miał jakoś fajnie odwalić sobie autko, to pomalowałbym auto tak jak to malują w Holandi czy Belgi i do tego wsadził multum obrysówek, ale tak żeby to jakoś wyglądało i niepotrzebne mi żadne kangury, ani inne rzeczy, chociaż pare halogenów z przodu by się przydało...
Wspaniale pooświetlane auta... Zobaczyć takie trucki na żywo to moje marzenie, dlatego bardzo żałuję, że nie mogłem dłużej zostać na zlocie w Opolu, bo wieczorem był tam rozgrywany konkurs na najpiękniej oświetloną ciężarówkę i było na co popatrzeć ... Okazja do podziwiania tylu pięknie oświetlonych trucków zdarza sie bardzo rzadko - to musi być niezapomniane przeżycie Ale nic straconego - już w lipcu Master Truck 2006
Jestem pzeciw "takiemu ubieraniu się" samopchodów. Rozumiem na wystawy czy coś, ale ie zeby to jeszdziło 2 swiatła i koniec no jeszcze haloheniki zapscic
Cytuj:
Jestem pzeciw "takiemu ubieraniu się" samopchodów. Rozumiem na wystawy czy coś, ale ie zeby to jeszdziło 2 swiatła i koniec no jeszcze haloheniki zapscic
Dlaczego??? chyba tylko dlatego, że mogą odwracać uwagę innych kierowców Ja jestem jak najbardziej ZA pięknie podświetlonymi zestawami
_________________ _Życie, mierzone w kilometrach _
Nie czujesz, że żyjesz, dopóki nie osiągniesz granicy możliwości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość