Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Znam ta firmę maja warsztat przy samym wiezdzie do Kretomina(przejazdówka do Koszalina) dużo widuję ich zestawów i z tego co widziałem mają na sprzedaż Scanie serii 3
Mój wujek w tej firmie właśnie jeżdzi,ma przyjemność włąśnie tą Scania śmigać,może rewelacji w mocy nie ma ale daje rade.Z tego co wiem,to wożą na zachód materiały budowlane,ładują potem na PL ADR lub jeszcze inne towary.
Tak,Ma Scanie w V8 480 kucyków :)Podobno idzie jak burza z tego co słyszałem,ogólnie jest tam 10 zestawów,ale to informacja z prawie roku temu,teraz może się dużo zmieniło.Carm jak byś miał okazje to sfoć pojazdy z tej firmy i wrzuć na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości