[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Jaka naczepa sie najlepiej oplaca?? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: V8
Cytuj:
Cytuj:
Mam pytanko do was jaki typ naczepy jest najbardziej opłacalny???? bo sie wlasnie tak zastanawiam
Nie rozumiem pytania: chcesz kupić naczepę, a nie wiesz co będziesz woził?
Cytuj:
wiecie ile km ifa l60 może cholować przyczepe w (km)
Prosze o odp
Przyczepy się nie holuje tylko ciągnie.
Chodzi mi oto jaka naczepa jest najbardziej opłacajna czyli na jaka naczepe sa najlepsze frachty i na jakiej naczpie mozna dobrze zarobic i nie kupije zadnej naczepy tylko tak z ciekawosci pytam
To może zależeć od wielu rzeczy np: czy masz płacone od godziny, od km, czy od frachtu. Nie ma jakiś ustalonych stawek na każdy rodzaj naczepy. Gdyby dało się określić np , że na wannach zarabia się najwięcej to jestem pewny ,że po drogach by same wanny jeździły.
Samochód: V8
Cytuj:
To może zależeć od wielu rzeczy np: czy masz płacone od godziny, od km, czy od frachtu. Nie ma jakiś ustalonych stawek na każdy rodzaj naczepy. Gdyby dało się określić np , że na wannach zarabia się najwięcej to jestem pewny ,że po drogach by same wanny jeździły.
jak płacone od frachtu - no to niestety.....ZAŁADOWANA!!
Sorrki, ale nie mogłem się powstrzymac.
Hehe dobre , a idąc twoim tokiem myślenia najlepiej jakby była to chłodnia z otwieranymi bokami, ruchoma podłogą, windą chowana pod podwozie, nie zaszkodził by przy niej hds na środku lub roller, no i pełny ADR to podstawa. Nie ulrywamże też mnie to rozbawiło. Na takiej to wszystko można przewieźć....
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Chodzi mi oto jaka naczepa jest najbardziej opłacajna czyli na jaka naczepe sa najlepsze frachty i na jakiej naczpie mozna dobrze zarobic i nie kupije zadnej naczepy tylko tak z ciekawosci pytam [/quote]
I to co najważniejsze - doświadczenie, po kilku/kilkunastu latach dostaniesz więcej jak to jest u nas.
podaję najbardziej opłacalne kursy:
- obsługa PWPW (Państwowa Wytwórnia Papierów Wartościowych),
- obsługa F1,
- obsługa wyposażenia koncertowego zespołów w rodzaju Rolling Stones.
- itp.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 5 gości