Może nie jasno się wyraziłem.Ja nie mowie że sam będę jeździć,ale że kierować tą firmą.Na zestawy zatrudniłbym kierowcow.Oczywiście macie po części racje . Powiedziałem że mam "jakieś" pojęcie no i jeszcze musiałbym się dużo nauczyć.No ale wspomniałem iż to tylko plany,a z nich zawsze można zrezygnować albo przełożyć "na poźniej"

Właśnie dlatego założyłem taki temat aby dowiedzieć się co na taki pomysł myślą inni.Wydaje mi się że zapanować(zarządzać) 2 zestawami to nie stanowiłoby dla mnie większego problemu,ale jeśli się mylę(a może tak przecież być)to proszę o uświadomienie mnie i zwrocenie uwagi na to, w czym leży moje błędne rozumowanie
Logistyka polega m.in. na planowaniu,realizacji założonych planow-celow i zarządzaniu,więc nie pozjadam w tej szkole wszystkich rozomow,ale coś o tym będe wiedzieć,a trochę własnej inicjatywy,nauka poza szkołą i mogą być całkiem niezłe rezultaty.Wiek nie koniecznie musi tu być przeszkodą,a to właśnie wynika z ostatnich postow.To że mam 17 lat nie skreśla moich szans za jakiś czas na włączenie się w taki sposob w środowisko transportowe.