[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Gdzie do pracy w małopolsce - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 16 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 31 paź 2008, 23:26

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7569808
Samochód: man

Witam!

Zrobiłem prawko na C oraz mam wszystkie potrzebne dokumenty (badania psychologiczne i kurs na przewóz rzeczy) i teraz poszukuje pracodawcy. Może ktoś z was wie gdzieś o jakimś wolnym miejscu lub firmie gdzie poszukują pracownika na stanowisko kierowcy. Interesuje mnie najbardziej praca po kraju.

Pozdrawiam

Post Wysłano: 01 lis 2008, 0:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Na początek ogłoś się w przyklejonym temacie w tym dziale.
Polecam też topic: viewtopic.php?f=4&t=14526

Post Wysłano: 09 lis 2008, 18:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 31115452
Samochód: SCANIA R420

a dokładnie w którym rejonie małopolski :?:

Post Wysłano: 09 lis 2008, 21:30

Użytkownik

Użytkownik

Dokładnie powiat ,,Limanowa"

Post Wysłano: 09 lis 2008, 21:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 31115452
Samochód: SCANIA R420

Kolego to ja ci nie pomoge bo nie jestem z tego regiony...pozdro :)

Post Wysłano: 09 lis 2008, 21:53

Post Wysłano: 09 lis 2008, 22:08

Użytkownik

Użytkownik

żadne z tych ogłoszeń na dzień piątkowy już było nie aktualne :( niestety

Post Wysłano: 09 lis 2008, 22:47

Podałem Ci adres strony, gdzie wpisujesz jakiej pracy szukasz i gdzie jej szukasz. Znajduje Ci ogłoszenia z wszystkich ważniejszych stron z ofertami pracy, które spełniają wpisane przez Ciebie dane. W poniedziałki zawsze pojawia się dużo ogłoszeń więc jutro sprawdź no i śledź na bieżąco. Poza tym poszukaj np. na www.pf.pl firm transportowych z Twojej okolicy i wybierz się osobiście do nich. Może akurat będą potrzebować ludzi, a wcale nigdzie się nie ogłaszają. Szukanie pracy czekając na ogłoszenie, a szukanie ruszając się samemu w tej kwestii, to zupełnie inna bajka. Zanim doczekasz się odpowiedniego ogłoszenia, może Ci uciec kilka fajnych miejsc pracy, o których nie będziesz wiedział.

Post Wysłano: 10 lis 2008, 15:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8732157
Samochód: srebrny

Widze, ze z mojego powiatu :P
Moze zapytaj u Franczaka ze Slopnic (ma baze na Podlopieniu kolo cpnu).
Jesli by cie za miedze interesowal to moze: MTD Pasyk, Kaptur czy ktos taki... Pisales ze wolisz po kraju to mi jeden przychodzi na mysl... Poki co... Jak cos sobie przypomne to dopisze.

Post Wysłano: 10 lis 2008, 20:38

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Widze, ze z mojego powiatu :P
Moze zapytaj u Franczaka ze Slopnic (ma baze na Podlopieniu kolo cpnu).
Jesli by cie za miedze interesowal to moze: MTD Pasyk, Kaptur czy ktos taki... Pisales ze wolisz po kraju to mi jeden przychodzi na mysl... Poki co... Jak cos sobie przypomne to dopisze.

Kolego chętnie bym popytał, ale jest jedno ale.... narazie mam samo C i tu zaczyna sie problem. Chciałbym zdobyć jakieś doświadczenie na solówce i dopiero wtedy wskoczyć na zestawy.

Post Wysłano: 10 lis 2008, 21:34

Cytuj:
Kolego chętnie bym popytał, ale jest jedno ale.... narazie mam samo C i tu zaczyna sie problem. Chciałbym zdobyć jakieś doświadczenie na solówce i dopiero wtedy wskoczyć na zestawy.
To idź to jakiejś hurtowni, na wywrotkę czy coś w tym stylu. Na początek będzie ok, a na większe bryki przyjdzie czas.

Post Wysłano: 10 lis 2008, 21:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8732157
Samochód: srebrny

Ano fakt :P Przewaznie pisza na forum ze maja CE i z rozmachu sobie skojazylem :P
Na C to moze Bzomex, ale to w myslenicach wiec kawalek jest... W Wolimexie tez mozesz zapytac. Szwagier kumpla z klasy jezdzi i nie slyszalem, zeby narzekal.

Post Wysłano: 10 lis 2008, 22:39

Użytkownik

Użytkownik

No muszę sie tam wybrać, (choć mam przeczucie, ze bez tzw. poparcia i pleców mogę tylko pomarzyć o zatrudnieniu w tej firmie) jestem dokładnie z twoich okolic - sąsiednia wioska

Post Wysłano: 10 lis 2008, 22:48

Cytuj:
mam przeczucie, ze bez tzw. poparcia i pleców mogę tylko pomarzyć o zatrudnieniu w tej firmie
Z takim podejściem to ciężko będzie Ci w ogóle gdziekolwiek znaleźć pracę. Ja świeżo po zdaniu prawa jazdy dostałem pracę i jakoś sobie radzę.

Post Wysłano: 10 lis 2008, 23:14

Użytkownik

Użytkownik

kolego, ta firma naprawdę dobrze prosperuje i każdy sobie bardzo chwali zarobki oraz pracę. wiec nie porównuj Twojej pracy i twojego zakładu do innych, bo w Twoim rejonie tez są zakłady gdzie możesz tylko pomarzyć o przyjęciu.

Ale nie o tym jest temat

Post Wysłano: 10 lis 2008, 23:19

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
No muszę sie tam wybrać, (choć mam przeczucie, ze bez tzw. poparcia i pleców mogę tylko pomarzyć o zatrudnieniu w tej firmie) jestem dokładnie z twoich okolic - sąsiednia wioska
Nie mówiłbym tutaj o "plecach" co raczej o tym, że potencjalny pracodawca na pewno wolałby wiedzieć kto to taki ten kandydat.W końcu powierza mu sprzęt i towar często bardzo dużej wartości.Przynajmniej w mniejszej firmie, bo w molochach wygląda to nieco inaczej.
Poza tym, to jak wyżej wspomniano,bezsensowne jest takie negatywne podejście.Nic tego logicznie nie uzasadnia.Oczywiście, boom na transport minął i kierowców potrzeba mniej.Ale nie do tego stopnia ,by jeden poszukujący nie znalazł pracy.

Strona 1 z 1 [ Posty: 16 ]