Witam
Obszedlem juz wszystkie firmy w swojej miejscowosci kazda z checia mnie przyjmie majac kat C+E niestety ja narazie mam tylko C : ( I teraz pytanie gdzie, do kogo uderzyc w Malopolskim lub swietokrzyskim zeby pojezdzic zdobyc jakies doswiadczenie przed jazda zestawem.
dystrybucja przede wszystkim, tam sa duże rotacje bo robota przerąbana. dobra na początek, sporo cofania, parkowania i bawienia sie ogólnie - poznasz, poczujesz auto
co do nazw .... :p
odrobinę byś się postarał, no chyba że chcesz zeby cie jeszcze zawieźć.
Troche podzwonilem i zalatwilem transport miedzynarodowy solowkami. Dzis 1 wyjazd z Krakowa do Niemiec. Zobaczymy jak bedzie Oraz pytanko w Niemczech sa jakies weekendowe zakazy jade DMC 12 Ton
No i powrocilem wrazenia jak najbardzie ok Mialem 3 rozladunki na terenie Niemiec oraz 2 zaladunki do Stalowej Woli w poniedzialek. Szef zadowolony wszystko ladnie poszlo (Chyba nie wiedzial ze to moja pierwsza praca hehe. Co prawda byl problem nie moglem dojsc jak odworzyc winde okazalo sie ze w kabinie byl przycisk. Teraz jeszcze zapytam innych a solowkach ile mozna wyciagnac miesiecznie na jezdzie po UE ? Macie placone od frachtu czy od kilometrow ?
Witam!!!!! Jeśli chodzi o woj świetokrzyskie to ciezko znaleźć cos na solówke ale sie nie przejmuj dam ci pare nazw firm gdzie mozesz zapytać a podejrzewam ze mieszkasz gdzies pomiedzy Kielcami a Krakowem......to firmy MAGTRANS / REGESTA-PIŃCZÓW / EKOTRANS /SPEEDPARTNER (LESZCE KOŁO PINCZOWA)
To sa firmy które ja znam i są to najwieksze firmy kolo BUSKA ZDROJU
Kolego rainbowek, można wiedzieć w którym województwie znalazłeś tą robotę ? Pisałeś coś o Świętokrzyskim, ja też szukałem czegoś żeby pojeździć za granicę ale nic z tego Narazie jeżdżę po Polsce solóweczką. Co do tych zarobków, ja po Polsce mam 0.18 zł od kilometra - średnio dziennie robię 500km.
Pozdrawiam
EDIT:
@grigo86, a mają w tych firmach solówki ? Bo jakoś nigdy nie widziałem
Kolego jestem z Kazimierzy Wielkiej do Buska mam 30 km znam wszystkie te firmy niestety oni tylko zestawami lataja po UE. Ja znalazlem robote w Krakowie. Chociaz mnie kreca caly czas zestawy nie moge sie doczekac C+E Jakby ktos potrzebowal robote na C+E to u siebie w miescie mam namiary jazda po PL
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości