Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 17 wrz 2008, 14:45

Użytkownik

Użytkownik

Koledzy szukam bezpiecznego parkingu w Ostródzie lub w okolicy aby zostawiac tam samochód na weekendy. Chodzi o zestaw typu tandem. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Post Wysłano: 17 wrz 2008, 15:26

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Renault

Cytuj:
Koledzy szukam bezpiecznego parkingu w Ostródzie lub w okolicy aby zostawiac tam samochód na weekendy. Chodzi o zestaw typu tandem
Kiedyś miszkałem przy krajowej 10-tce - na "moim"odcinku mozna było zapomnieć o strzeżonym parkingu a bezpiecznie było tak jak wszędzie :wink: Wtedy zostawiałem auto na stacji paliw i umawiałem się z "plackami" tzn z placowymi z tej właśnie stacji,dostali mój nr.,dostali też 4-pak i nie to żeby mieli przy nim warować ale od czasu do czasu mnieli się wokół niego przejść i jak by coś było nie halo to mieli dzwonić :wink: Odpukać nigdy nic się nie wydarzyło :)

Post Wysłano: 17 wrz 2008, 17:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Cytuj:
Koledzy szukam bezpiecznego parkingu w Ostródzie lub w okolicy aby zostawiac tam samochód na weekendy. Chodzi o zestaw typu tandem. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Na rondzie, obok którego jest stacja Orelnu często stoją na weekend Mercedes i Scania. Musiałbyś zagadać z obśługą stacji. Scania parkuje tam od paru lat, zawsze w tym samym miejscu. Jakby coś złego się stało, to już by nie parkowały. No i rzuca na nie okiem kamera monitoringu.

Post Wysłano: 18 wrz 2008, 9:55

Użytkownik

Użytkownik

Tak koledzy zgadza się. Sam wiele razy widziałem parkujące samochody na stacjach i w innych róznych miejscach. Mój problem polega na tym że zawsze mam ponad 1000 litrów paliwa i sami wiecie jak to kusi przy dzisiejszych cenach. Wolałbym jednak parking strzeżony.

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]