Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 21 lip 2008, 14:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Spychasz do rowu ? :) prawdziwy "King of The Road". A jeżeli "wajhowanie", przy rozpędzaniu sprawia Ci trudność, proponuje automatyczne skrzynie biegów.

Post Wysłano: 21 lip 2008, 14:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Cytuj:
PS. Ja mam swoj sposob na wyprzedzenie takiego "przepisowego".
Pochwal się tym sposobem :> .

Post Wysłano: 21 lip 2008, 14:32

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Man F2000

Nigdy nie spycham do rowu drogie dzieci. Z reszta to forum chyba dla dzieci i bab. nARKA

Post Wysłano: 21 lip 2008, 14:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Cytuj:
Nigdy nie spycham do rowu drogie dzieci. Z reszta to forum chyba dla dzieci i bab. nARKA
Skoro to forum dla dzieci i bab to czemu na nim piszesz?

Post Wysłano: 21 lip 2008, 14:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Brakuje na forum kozaków w kowbojkach, życie na lewym pasie, odcięcie itd ? :( To kurcze forum bez tirowców jest w takim razie :(

Post Wysłano: 21 lip 2008, 15:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: fabia

Cytuj:
Widze ze sami swietojebliwi na tym forum. Nikt nie lamie przepisow i wszyscy sie bardzo podporzadkowuja przepisom prawa.
A ja widzę tutaj właśnie przypadek który lubi sobie potrąbić i poprzeklinać na przepisowo jadących kierowców (o ile w ogóle masz prawo jazdy i rzeczywiście jeździsz...). Nie chodzi o to czy przestrzegamy przepisów czy nie - chodzi o to żeby nie dopierniczać się do tych którzy się ich trzymają.

Post Wysłano: 21 lip 2008, 16:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Są tu teoretycy, praktycy i fanatycy chyba odbiegacie od tematu kultury (języka) na cb. 8)

Post Wysłano: 21 lip 2008, 19:02

Użytkownik

Użytkownik

jak ktos sie przedemna wlecze to jade spokojnie za nim albo zagadam czy mnie pusci, zazwyczaj nie ma problemu. najbardziej mnie denerwuje cos takiego:
jade za osobowka wlecze sie 60-70km/h jade dalej spokojnie mialem szanse go wyprzedic po ok 10 km. wlaczam kierunkowsakaz wskakuje na lewy pas i co??? i nic bo docisnal do 100km/h wbijam za niego i wtedy jego predkosc wraca do 60-70km/h.

Post Wysłano: 22 lip 2008, 13:09

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH16 oraz Renault Megane 2007

Ten tekst "To forum jest dla dzieci i bab" mnie powalil.. Masz cos do kobiet? A moze dzieci. Tak sie sklada ze moja zona jest pedagogiem i psychologiem. Z naukowego punktu widzenia dzieci do 11 roku zycia maja wstret do plci przeciwnej. Jezeli jestes starszy badz duzo starszy to juz swiadczy o Twojej orientacji sexualnej (nie mam nic do tego). Dzieci nie trzeba lubic. Jednak jak patrze na Twoja wypowiedz to uwazam ze Ty chyba masz sposoby na wyprzedzanie przepisowych ale rowerkiem ( sam nim lubie podrozowac). Acha, jezeli ktos zaczyna wyzywac kogos ze jezdzi przepisowo to niech postawi sie w sytuacji ze ma 20 punktow karnych i kazde zatrzymanie grozi mu utrata prawka. Mi osobiscie zdarza sie poprzeklinac i pokrzyczec zza szyby na innych kierowcow jednak nie za jazde przepisowa, ale za bezsensowna czyli np. debilne manewry czy jak kolega napisal przyspieszanie gdy chcemy ich wyprzedzac. Ja tam zawsze staram sie nie torowac drogi wiec robie margines gdy to jest mozliwe. Autem ciezarowym w miescie poruszam sie ponizej dozwolonej predkosci poniewaz ciezko to zatrzymac. Pozatym gdy jade te 5 km/h szybciej to mi nie pomoze a jest taki filmik na internecie (jak znajde to dam linka) ktory pokazuje roznice 5 km/h przy zderzeniu..

Volvo FH 16 660km.. Jedyna ciezarowka. Idzie ze mna prawie od poczatku kariery..