Mam lodówke Ezetil E30 za 250 zł kupioną w norauto pojemnośc 30 litrów (mieści sie 2 litrowa pepsi)
to świezy dośc nabytek i na dobra sprawe nie miałem okazji w trasie tego dobrze przetestowac.
Używam jej do transportowania żarcia na działkę i tam dalszego chłodzenia.
Lodówka ta ma dużą zalete bo ma dwa kable, sieciowy 230 V i do gniazda zapalniczki
Kabel jak zwykle za krótki, żeby z bagażnika osobówki sięgał do gniazda wiec kupilem sobie za 15 zł przedłużacz 10 metrowy

:):)
Nie wiem czy Ci coś pomoge bo potrzebujesz jak widze lodówki do cieżarówki do konkretnego zastosowania.
Wentylator faktycznie nie pracuje cicho u mnie nie ma mozliwości jego regulacji, a więc w nocy w kabinie na pewno by Ci to przezkadzało,
ALE
myśle że jak na czas snu wyłączysz lodowke to ona aż tak szybko ciepła nie wytraci, poza tym na noc mogłbyś wrzucać specjalne wkłady lodowe tylko............skąd ten lód wziać
Możesz jeszcze rozważyć trzymanie lodówki gdzieś za kabiną ale to juz byłoby smieszne
Powiem tylko że ta moja lodówka chłodzi całkiem przyzwoicie. Chłodzenie odbywa sie poprzez umieszczony na pokrywie radiator, który jest bardzo zimny w czasie pracy.