1. Czy to normalne, że w tych modelach ciągnie je do prawej strony podczas jazdy? Miałem okazje jezdzić kilkoma egzemplarzami i w każdym to samo. Dodam, że wiek samochodów do 2 lat.
2. Czy na wyświetlaczu w w/w modelu można na stałe ustawić np. średnie spalanie? Jak narazie to po wyłączeniu zapłonu giną mi ustawienia
1. Nie wiem
2. Tak, wchodzisz w informacje o spalaniu później średnie spalanie i jak Ci się wyświetli to lewy klawisz od Menu. Pokaże Ci się ono pod informacją o biegu.
Co do ściągania w prawo, to w Naszym byłym TGA też występował ten problem. Jak się później okazało, na serwisie musieli przestawić o bodajże jeden 'ząbek' kierownice, i wszystko wróciło do normy.
Co do ściągania w prawo, to w Naszym byłym TGA też występował ten problem. Jak się później okazało, na serwisie musieli przestawić o bodajże jeden 'ząbek' kierownice, i wszystko wróciło do normy.
Powiesz : Ściąga mi samochód w prawo, mój znajomy miał taki problem i trzeba było przestawić o jeden ząbek kierownicę - Führ ab mir Wagen zu Recht , mein eingebildet hatte solches Problem und kastriert było versetzen herum eins Zähnchen Lenkrad. Chyba tak to będzie po niemiecku
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
A co ma ustawienie kerownicy do tego że ściąga w prawo, bo mi tesz mana ściga w prawo.
Co ma dać przestawienie samego koła kierownicy na wieloklinie to nie wiem, chyba ze trzymasz kierownice prosto a auto skręca zamiast jechać prosto to wtedy ma sens
U nas właśnie tak było. Jak kierownica była lekko skręcona w prawo, to auto jechało idealnie prosto, dopiero po przestawieniu tego, kierownica i koła były jednocześnie proste.
W f 2000 też kierownica jest troszke w prawo a auto dopiero prosto jedzie. A co do sciągania to w f 90 tez tak było, że na lewo uciekał wymiana drażków pomogła
2. Tak, wchodzisz w informacje o spalaniu później średnie spalanie i jak Ci się wyświetli to lewy klawisz od Menu. Pokaże Ci się ono pod informacją o biegu.
No i dupa. U mnie sterowanie menu jest na kierownicy. Załączam i pokazuje... dopóki nie zgasze silnika. Potem to samo...
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości