Witam chłopaki powiedzcie czy warto zakladać działaność byz atrudnić się w firmie ? czy mając wlasna działaność mozna lepiej wyjść niz zatrudniająć w zwykły sposob ??? opowiedzcie jak to jest chopy
Wiesz co wydaje mi się, że jak by to było takie fajne to by tak na to nie narzekali a w Trans-Południu walczyli o zniesienie tego i im sie udało...więc wątpie żeby to było coś dobrego ale jestem też przekonany, że zależy to od firmy...Mam znajomego który jezdzi na takiej zasadzie w ITS i nie narzeka!
_________________ W Naszym Fachu Nie Ma Strachu
Jedni marzą o pięknym domu, drudzy o dobrym aucie, trzeci o podróżach, czwarty o pieniądzach kolejni o pracy dającej przyjemność.
Ja te marzenia zawieram w byciu międzynarodowym kierowcom Daf-a XF105 SSC ;D
no własnie w Trans-Południe a Omega ciągle trzyma sie tego systemu rozliczania kierowców powini dac wybór kierowcy, zrobiłem u nich dalsze włochy (neapol) w podwojnej , niemcy i tydzien krajówki zaplacili mi 900 zł. no to co to jest za pierrdolenie ??? wiadomo ze kierowca odejdzie ale im to sie opłaca byc moze w ten sposób własnie rozwija sie ta firma chcialbym tam pracowac bo ogolnie firma Ok ale sie nie da
Gdyby dali im wybor to nie został by ani jeden na prywacie no może Ci co swoimi koniami podstawiaja naczepy!
_________________ W Naszym Fachu Nie Ma Strachu
Jedni marzą o pięknym domu, drudzy o dobrym aucie, trzeci o podróżach, czwarty o pieniądzach kolejni o pracy dającej przyjemność.
Ja te marzenia zawieram w byciu międzynarodowym kierowcom Daf-a XF105 SSC ;D
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 7 gości