Kolego Wojtas , myślę że autor tematu zrozumie swój błąd. Co do pytania , powiedz nam więcej np. w jakim terenie autko będzie jeździło , z jak ciężkim ładunkiem?
Kolego Wojtas , myślę że autor tematu zrozumie swój błąd. Co do pytania , powiedz nam więcej np. w jakim terenie autko będzie jeździło , z jak ciężkim ładunkiem?
Kolego samochód głównie będzie obsługiwała kraje wschodnie
Rosja, Białoruś,Rumunia,i czasami Skandynawia max do 24T
w moim pojęciu kupowanie nowego auta ma na celu używanie go w okresie gwarancji, lub niewiele dłuższym.
w tym okresie wszystkie pojazdy czołowych 7 producentów są prawie bezawaryjne, a różnica polega na ofercie cenowej i sieci serwisowej.
oczywiście w grę wchodzi również upodobanie kupującego.
jeżeli chodzi o kierunki wschodnie bo pozostałe kraje to UE, najlepiej rozwiniętą sieć tam mają producenci skandynawscy i Mercedes.
GG: 112549
Ja bym się zastanowił nad Volvo FH, jak na rosję itp. to tylko duże koła, żadne mega itp.. co do komfortu samej jazdy to nie jechałem niczym co by było lepsze od volvo, co do kabiny to dla mnie Mercedes w kabinie Megaspace rządzi, Man też daje radę ( i w manualu i w pół i w autromacie), co do francuzów to bym nie wziął, Scania R też fajne autko
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości