Właśnie też tak myślałem ale kiedyś na takiej karcie były różne ciężarówki marka, kraj i takie tam i przy MAN-e F2000 był napis Austria. Być może to była pomyłka.
jacek-astra, napisałem tak, ponieważ kolega piotrek073 mógł te informacje zdobyć w najprostszy sposób: wpisując nazwę marki w Google. Ale skoro już zadał pytanie, to mu odpowiedziałem.
TGL też jest produkowany w Austrii... Ale MAN jest Niemiecką marką i tak samo można powiedzieć że TGA jest produkowany w Polsce (Niepołomice) ale to tylko oddział (montownia)... To że pisało F2000- Austria oznacza to tylko w jakim kraju zjechał z taśmy montażowej. Scania- Szwecja, Volvo- Szwecja, Daf- Holandia, MAN- Niemcy, Mercedes-Benz- Niemcy, Renault- Francja, Iveco- Włochy. Tak to wygląda
Aha o to chodziło z tymi MAN-ami dzięki kolego maciek trzcianka za odpowiedź co do reszty postu to wiem skąd pochodzą dane marki tylko po prostu mówię co zauważyłem kiedyś i dlatego napisałem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 10 gości