Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma Gólcz i synowie mieści się niedaleko mojej miejscowości czyli w Białośliwiu... Niedawno gdy jechałem do Warszawy zobaczyłem że w Grabównie (wioska między Piłą a Wyrzyskiem) otworzyli nową bazę... W niedzielę stało kilkanaście aut i kilka naczep, kiedy w poniedziałek wracałem widziałem już tylko około 8 Scanii (nowe?!)... Firma ciekawa a na dodatek poszukująca kierowców, wywiesili plandekę na płocie z ogłoszeniem że poszukują kierowców z kat. C+E... Autka ładne i z tego co słyszałem pieniądze są "normalne" Kto wie, może warto spróbować
Firma Gólcz i Synowie powstała w 1989 roku . Początkowo zajmowała się transportem krajowym. W 1998 roku firma rozpoczęła działalność na rynku międzynarodowym. Najważniejszym priorytetem naszej Firmy jest obsługa kontrahentów na najwyższym poziomie. Przez wieloletnia obecność na rynku usług transportowych zdobyliśmy zaufanie wielu renomowanych firm.. Przez 24 godziny na dobę i 7 dni w tygodniu nad właściwym przebiegiem procesu transportowego czuwa kompetentny i doświadczony personel. Nasi kierowcy pozostają w stałym kontakcie telefonicznym ze spedytorami, co zapewnia terminowość zlecanych nam transportów.
Scanie o których pisałem wcześniej też miały pomalowane zderzaki na niebiesko A poza tym Ricoe chyba nie użytkuje FH12 Globetrotter (Widziałem tylko tandemy ale nigdy cs.)
Kolego możesz mi powiedzieć co pisze na tym volvie tam gdzie jest FH jest coś przed tym i po tym na tym zdjęciu nie widać dokładnie.Ja widzę że tam pisze 2FH24 z końcówką nie jestem pewien co to oznacza??
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości