Strona 3577 z 3608 [ Posty: 72154 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13575 3576 3577 3578 35793608 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 04 gru 2025, 23:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

Niektóre odcinki dróg krajowych, te które ułatwiają ominięcie płatnych dróg też wejdą do e-tolla, jest tak powiedziane. Ja jestem za to przekonany że dalej będą debile jeździć za 3.5 zł/km po kraju. Bo i tak do domu musi zjechać/ bo i tak ma po drodze/ bo chociaż na paliwo będzie/ bo auto stać nie może. Niepotrzebne skreślić.

Post Wysłano: 04 gru 2025, 23:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Żeby nie było, że znów u Bogusi w Krośniewicach będą tłumy, korki w Emilii do ronda, tam będą wjeżdżać na obwodnicę i znowu zjeżdżać na starą DK91 w stronę Częstochowy. :D
Ja podobne zjawisko już obserwuje na Radomsku, wiadomo że parking na Porcie jest płatny chyba 30 PLN w tym jakaś kwota na talon obiadowy, ale wez zobacz co się dzieje kilometr dalej na bezpłatnych stacjach Orlen przy A1.wiecznie zawalone drogi przejazdowe, najlepsi potrafią już na samym wylocie stanąć przy autostradzie i tak cała noc słuchać każdego wtjezdzajacego auta +cały ruch autostradowy :lol: Mijam te parkingi,patrzę na to i nawet nie wiem czy bardziej powinno mnie śmieszyć czy wzbudzać politowanie nad nimi :D

Post Wysłano: 05 gru 2025, 11:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Najlepsi potrafią już na samym wylocie stanąć przy autostradzie i tak cała noc słuchać każdego wtjezdzajacego auta.
O określonej porze wszystko gdzie da się stanąć jest parkingiem. W Polsce też już powoli przy głównych ciągach komunikacyjnych to widać.

Post Wysłano: 05 gru 2025, 16:56

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:

...Jak p. Iwonie Volvo paliło po 20l, wsadzi kogoś i nagle będzie 28. Przecież główny sponsor Volvo, zapłaci każdą kasę, żeby to auto stało w krzokach, niż ma nim jeździć rzeźnik i palić 28l.
:D
Moźe już p. iwonce nie pali tych 20l bo sie aktualizacji zrobiło chulera wie ile, albo już wtryski padły i wstyd naprawiać :mrgreen:

Post Wysłano: 05 gru 2025, 21:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Najlepsi potrafią już na samym wylocie stanąć przy autostradzie i tak cała noc słuchać każdego wtjezdzajacego auta.
O określonej porze wszystko gdzie da się stanąć jest parkingiem. W Polsce też już powoli przy głównych ciągach komunikacyjnych to widać.
Dokładnie. A4 to wogóle już paranoja. S5 jeszcze jako- tako, S8 bywa różnie. Na temat A1 iA2 się nie wypowiem bo tą pierwszą nie jeżdżę wogóle, a drugą to tylko obwodnicą Poznania jeżdżę.

Post Wysłano: 05 gru 2025, 21:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Cytuj:
Wyobraź sobie że od jakiegoś czasu jestem stypendystą ZUS, a pracuje wyłącznie dla przyjemności.
Gratuluje :)

Post Wysłano: 05 gru 2025, 22:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

A1 od Łodzi na północ to tragedii nie ma , czym bliżej Trójmiasta robi się ciaśniej.
Wiśniowa Góra wiecznie zapchana , bo mały mop i między A2 i S8

Post Wysłano: 05 gru 2025, 22:33

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: BMW E70 4.8i

Dobra pogadali o celebrytach a czas wrócić do rzeczywistości.
Powiedzcie mi o huk chodzi z wyprzedzeniem
przez patelniorzy jak różnica prędkości to 2 w porywach 3 km. Robię sobie ostatnio pewną trasę w kółkach i tam typowa krajówka ale miejscami są po dwa pasy. I tyle o ile “blandeki” czy inne “chłodniki” jadą normalnie to w/w czają się na zderzaku z nadchodzącą myślą że za chwilę dwa pasy to go wyprzedzę bo ja mogie 90 a ten się wlecze 87. Od dwóch tygodni obserwuje i zawsze kończy się tak samo. Jedziemy razem , typ wyprzedza (ryzykuje oczywiście spory mandat) kończą się dwa pasy, trafiamy na tą sama osobówkę/autobus i wleczemy się 70 po czym on za 5-10 km skręca na kopalnie a ja muszę hamować ? Kirrrrrwa po co pytam się ja się ?

Post Wysłano: 05 gru 2025, 22:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Oho, znowu się zaczyna. Jeździłem kilkanaście lat z plandekami/ chłodniami i od 6 jeżdżę z patelnią. Debilne zachowania nie biorą się z tego co kto czym i jak wozi tylko jest to zależne po prostu od woźnicy. A z tymi dwoma pasami co jakiś czas, skoro są one na krajówkach to nie dotyczy ich "zakaz wyprzedzania". No chyba że stoi tam znak, to co innego. Widzę ktoś chce rozkręcić forum na weekend :mrgreen:

Post Wysłano: 06 gru 2025, 9:23

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

patelniarze to stan umysłu - musza jechać bo nie zdążą (wykiprować) chociaż w środę na S8 w Warszawie od węzła powązkowska w kierunku na Poznań jakiś magik z cysterną ADR (gazówka) wyprzedzał wszystkich (jechali wszyscy w jednym tempie) mimo zakazu.

Post Wysłano: 06 gru 2025, 10:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Wyobraź sobie że od jakiegoś czasu jestem stypendystą ZUS, a pracuje wyłącznie dla przyjemności.
no proszę, jeszcze nie tak dawno było to forum młodych chłopaków, a dzisiaj pachnie DPS-em. :lol:

Post Wysłano: 06 gru 2025, 10:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
skoro są one na krajówkach to nie dotyczy ich "zakaz wyprzedzania"
Dokładnie :)
Odnośnie parkowania na S5 to od A1 do Poznania dosyć ciasno, natomiast dalej na Wrocław lux o każdej porze.

Post Wysłano: 06 gru 2025, 18:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: actros mp3

Tam panowie wyjaśniajcie tego kierownika. Chyba jakiś małolat co mu po 5 latach grania, nie powiem gdzie. 3 włosy urosły i teraz dzień w dzień chodzi do Rossmana kupować maszynki i goli łysa brodę. Proszę was miejcie jądra, nie wydmuszki. Czytam te forum masę lat a typek zawładnął. Spowrotem chłopie do podstawówki, później spalimy kilka szlugow i wypijemy co nieco. Ale mów ludzia prawdę, nie farmazon bo szybciej się z rad zawiniesz jak mi się wydaję

Post Wysłano: 06 gru 2025, 18:45

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

:D .

Coś mi się kojarzy że posty złożone z samego emotikona są nie legalne, no ale co więcej mam napisać :mrgreen:.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 06 gru 2025, 19:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: actros mp3

Cytuj:
:D .

Coś mi się kojarzy że posty złożone z samego emotikona są nie legalne, no ale co więcej mam napisać :mrgreen:.
A mi się wydaję że jesteś bajkopisarz. Mało tego chyba jakaś ciota, co nie wie jak z felgami robic. Nie skupiaj się chłopie na sobię masz potężna rzesze która pójdzie za tobą. Śmieszny jesteś, weź te wanny i ciągniki sprzedaj (o ile to nie bujda) pojedz sobię na dziewczyny z datezone i ciesz się synek życiem👍

Post Wysłano: 06 gru 2025, 19:25

Użytkownik

Użytkownik

Janek! Mówię do Ciebie! Skup się, żeby zrozumieć przekaz. Na razie nie dasz rady, ale jak zmrużysz oczy, to tak za 3cim razem ogarniesz.

Nap i er dzielaj mnie w jednym temacie, bo zaraz moderacja wywali twoje wypociny w kosmos, i potem nie będziemy się mieli z czego śmiać, a nikt mi na słowo nie uwierzy że trafiłem takiego ciołka :D

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 06 gru 2025, 19:35
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Aż czuć, że "świnta" idą.
Atmosfera na forum musi być :D

Post Wysłano: 06 gru 2025, 20:05

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:

Powiedzcie mi o huk chodzi z wyprzedzeniem
przez patelniorzy jak różnica prędkości to 2 w porywach 3 km. Robię sobie ostatnio pewną trasę w kółkach i tam typowa krajówka ale miejscami są po dwa pasy. I tyle o ile “blandeki” czy inne “chłodniki” jadą normalnie to w/w czają się na zderzaku z nadchodzącą myślą że za chwilę dwa pasy to go wyprzedzę bo ja mogie 90 a ten się wlecze 87. Od dwóch tygodni obserwuje i zawsze kończy się tak samo. Jedziemy razem , typ wyprzedza (ryzykuje oczywiście spory mandat) kończą się dwa pasy, trafiamy na tą sama osobówkę/autobus i wleczemy się 70 po czym on za 5-10 km skręca na kopalnie a ja muszę hamować ? Kirrrrrwa po co pytam się ja się ?
Chwilę tu nie zaglądałem, ale jako naczelny patelniorz tego przybytku, śmiało mogę stwierdzić że kierowcy którzy jeżdżą tygodniówki lud dwutygodniówki poprostu żyją na autostradzie, nabyli normalności, przeliczyli że jeden do przodu lub do tyłu nic nie wnosi, a w ruch lokalnym zysk jest żaden, natomiast wk u r wie nie innych jest wydatne.

Nie umniejszając tu nikomu, patelniorze to nie są jacyś wybitnie obyci kierowcy. Owszem niektórzy mają pojęcie jak wjechać/wyjechać, jak nie nie zakopać, jak nie upalić paliwa ani hamulca, jak urwać narożnika zderzaka. Ale to nieliczni. Spójrz w jakim stanie jest wóz, dowiesz się kto nim jedzie.

No sorry, taka prawda.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 06 gru 2025, 21:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
patelniarze to stan umysłu - musza jechać bo nie zdążą (wykiprować) chociaż w środę na S8 w Warszawie od węzła powązkowska w kierunku na Poznań jakiś magik z cysterną ADR (gazówka) wyprzedzał wszystkich (jechali wszyscy w jednym tempie) mimo zakazu.
Dla mnie stan umysłu to ci którzy muszą na autostradzie jechać na zderzaku każdego auta przed nim. Wyprzedzać z różnicą 2-3 km/h. Puszczać się z górki na lewym jak jest pełny żeby później go wszyscy wyprzedzali gdy jedzie pod górę. I wiele innych przykładów. A to kto jaki ogon ciągnie nie ma znaczenia. Pokazać ci nagrania z wideo rejestratora panie emerycie? Ale co ja tam mogę wiedzieć skoro jeżdżę patelnią :lol:

Post Wysłano: 06 gru 2025, 22:38

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

ani się obejrzysz jak też nim będziesz.
to że niektórzy mają taki styl jazdy to znaczy że niewiele potrafią i jeszcze wiele muszę się nauczyć.
sam pamiętam jak w szkole robiłem prawko B+C i wtedy to było "coś" bo niewielu miało taka szansę by w dorosłe życie wejść z "takimi" uprawnieniami i to za darmo w ramach nauki. z każdego roku po 2 uczniów z klasy miało taka szansę. mało i nie mało bo B było obowiązkowe.

Strona 3577 z 3608 [ Posty: 72154 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13575 3576 3577 3578 35793608 Następna