[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1816 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1816 z 3557 [ Posty: 71121 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11814 1815 1816 1817 18183557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 08 wrz 2017, 15:26

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Panowie, 2 pytania. DW 433 Poznań Oborniki i DW 196 i 197 Oborniki Gniezno dużym przejdzie?
Przejdzie
Dzięki :)

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 16:00

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf

Coś mi świta że z obornik na Gniezno w którymś momencie 20t rmc jest wstawione ;)

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 17:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Wiata poprawiona, teraz jest prosta, a ja jestem lżejszy o grubą kasę :( .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 18:01

W tę noc pokaz dali fachury z gabarytów.Nie mówię tutaj o kierowcach tylko o debilach , którzy​ im wytyczają trasę​. Pierwsza rano Michendorf stoi.Okazalo się ,że gabaryty przechodzą przez zwężkę w naprawdę żółwim tempie (nie wiem dlaczego nie robili ringu drugą stroną) Potem na A15 krótko po 22 zaklinował się gabaryt na zwężce.Przejezdzalem tam o 4 rano to dalej trwały egzorcyzmy żeby go usunąć.
Ale spotkałem przy okazji kolesia , który miał tylko mało powietrza....Ubaw był z nim po pachy ,bo nalewka mu odlatywała , potem iskry leciały ,a on i tak miał to w dupie twierdząc ,że to kontrolował i miał tylko mało powietrza​ :)

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 18:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Na tej nieszczęsnej 15 stał kierowca ode mnie. 22 z minutami stanął a 4.15 ruszył... Rozbierali barierki itd. Tam był taki temat, że zezwolenie było wydane na przejazd 4.7 a szerokość zwężki 4.3. Ogień przez to jak nie wiem. Wahadła zagrożone, drugi kierowca musiał jechać podmieniać tego co stał w tym korku. Armagedon

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 18:48

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf

Jabson tak jak już się pojawiłeś, powiedz no gdzieś Ty kupił te przedłużenia drzwi do premiumki ?

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Cytuj:
Ogień przez to jak nie wiem. Wahadła zagrożone, drugi kierowca musiał jechać podmieniać tego co stał w tym korku. Armagedon
Kontrakty były zagrożone ;-)

/mobil

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 19:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Ale Rajmi przeżył ten stres?? :lol:

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 19:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Na razie nie pracuje.

/mobil

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 19:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: osobowy

To pewnie dlatego kontrakty były zagrożone.

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 19:24

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Ta sama kasa ,tylko brak dodatku za weekend w budzie.
Ale, to jak to? Jak brak dodatku, to już szóstki z przodu nie będzie??? :shock: No na prawdę przykra sprawa :mrgreen:

Byłem te akumulatory sprawdzić i się okazuje że duże mają 100% pojemności / 100% rozruchu. A małe 100% pojemności a 80% rozruchu. Ładowanie na dużych 13.5 V (27 V), a na małych 13.9 V (27.8 V).

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 19:30
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Wiata poprawiona, teraz jest prosta, a ja jestem lżejszy o grubą kasę :( .
Chciałeś mieć dobrze to płać. :D

Kierownik tam u was na rejonie jakiegoś Rome i Julii nie ma? Bo przy porządkach jesiennych przyszedł do mnie koleś na TST rejestracjach z Seat Leona i się pyta gdzie tu Urząd Gminy? Powiedziałem jak dojechać, ten wsiadł w Leona, na miejscu pasażera dziewucha o rudych włosach. Pojechali na przystanek i stoją. Wychodzą z auta otwierają bagażnik i się przebierają na tym przystanku. Ten w gaciach paraduje, spodnie, koszule, marynarę zakłada potem marynarką zasłonił ptaszynę kiedy kiecke zakładała. :D dresy do bagażnika i wracają do mnie. Pyta się raz jeszcze mnie o ten urząd. Pytam czy może do kościoła jadą bo w sumie niedaleko a jedno od drugiego a ubrani na galowo. A ten, że nie, że do Urzędu Stanu Cywilnego jadą. I pytanie, bo w sumie się nie interesowałem tym tematem ale czy można brać ślub cywilny w dowolnym Urzędzie Stanu Cywilnego czy tylko w swoim rodzimym? Bo najprawdopodobniej jechali jako goście na czyjeś wesele ale ogółem temat niezły z nich :D

Miał ja mieć poniedziałek wolny bo w niedziele chrzciny i zdrowia chrześnicy opić wypada a tu zonk bo trzeba jechać do Wiednia bo na wtorek zrzutka o 9 więc lipa. Chociaż w sumie, jak wyjadę w poniedziałek 14 to też zdążę i będzie gitara. Dobra tak więc można do odcięcia :mrgreen:

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 19:40

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

A nie wiem, w tej mieścinie sami tacy, kto by ich rozróżniał...

Kania to ch uuu j!!! 8)

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
To pewnie dlatego kontrakty były zagrożone.
Z tym bym się nie zgodził.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jabson tak jak już się pojawiłeś, powiedz no gdzieś Ty kupił te przedłużenia drzwi do premiumki ?
Teraz na szybko Ci nie powiem, ale na alle się ogłaszają i na Olix się ogłaszają. Raczej jakoś wszędzie ta sama. Koszt ok 150 zł jak dobrze kojarzę.

Kornel kiedy świętujecie w Gniewomierzu ten transfer? [emoji14]

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 20:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Cytuj:
I pytanie, bo w sumie się nie interesowałem tym tematem ale czy można brać ślub cywilny w dowolnym Urzędzie Stanu Cywilnego czy tylko w swoim rodzimym? Bo najprawdopodobniej jechali jako goście na czyjeś wesele ale ogółem temat niezły z nich :D:mrgreen:

Mozna w dowolnym tylko trzeba akt urodzenia przyniesc a jesli sie nie ma to z rodzimego urzedu wypis kosztuje jakies pln

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 20:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ale jaki transfer?

/mobil

Post Wysłano: 08 wrz 2017, 21:06

Użytkownik

Użytkownik

Myje klamota na Ilowej i lecę dalej. Oby dzisiaj nie było takich jak, o których pisał 9zł.

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Cytuj:
W tę noc pokaz dali fachury z gabarytów.Nie mówię tutaj o kierowcach tylko o debilach , którzy​ im wytyczają trasę​. Pierwsza rano Michendorf stoi.Okazalo się ,że gabaryty przechodzą przez zwężkę w naprawdę żółwim tempie (nie wiem dlaczego nie robili ringu drugą stroną) Potem na A15 krótko po 22 zaklinował się gabaryt na zwężce.Przejezdzalem tam o 4 rano to dalej trwały egzorcyzmy żeby go usunąć.
Ale spotkałem przy okazji kolesia , który miał tylko mało powietrza....Ubaw był z nim po pachy ,bo nalewka mu odlatywała , potem iskry leciały ,a on i tak miał to w dupie twierdząc ,że to kontrolował i miał tylko mało powietrza​ :)
Przez ten korek brakło jakieś 200 km moim gabarytom do zrzutki, tylko że oni dludzy bo rury prawie 30 metrowe dwoma autami wiozą.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 2:20

Cytuj:
Cytuj:
Ta sama kasa ,tylko brak dodatku za weekend w budzie.
Ale, to jak to? Jak brak dodatku, to już szóstki z przodu nie będzie??? :shock: No na prawdę przykra sprawa :mrgreen:
Nie wiem czemu się tak uczepiles tej 6 (może nie było to dla Ciebie osiągalne? ),ale u mnie w firmie nie jest to sufitem :D
Miłego weekendu.

Strona 1816 z 3557 [ Posty: 71121 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11814 1815 1816 1817 18183557 Następna