Cytuj:
Wiata poprawiona, teraz jest prosta, a ja jestem lżejszy o grubą kasę

.
Chciałeś mieć dobrze to płać.
Kierownik tam u was na rejonie jakiegoś Rome i Julii nie ma? Bo przy porządkach jesiennych przyszedł do mnie koleś na TST rejestracjach z Seat Leona i się pyta gdzie tu Urząd Gminy? Powiedziałem jak dojechać, ten wsiadł w Leona, na miejscu pasażera dziewucha o rudych włosach. Pojechali na przystanek i stoją. Wychodzą z auta otwierają bagażnik i się przebierają na tym przystanku. Ten w gaciach paraduje, spodnie, koszule, marynarę zakłada potem marynarką zasłonił ptaszynę kiedy kiecke zakładała.

dresy do bagażnika i wracają do mnie. Pyta się raz jeszcze mnie o ten urząd. Pytam czy może do kościoła jadą bo w sumie niedaleko a jedno od drugiego a ubrani na galowo. A ten, że nie, że do Urzędu Stanu Cywilnego jadą. I pytanie, bo w sumie się nie interesowałem tym tematem ale czy można brać ślub cywilny w dowolnym Urzędzie Stanu Cywilnego czy tylko w swoim rodzimym? Bo najprawdopodobniej jechali jako goście na czyjeś wesele ale ogółem temat niezły z nich
Miał ja mieć poniedziałek wolny bo w niedziele chrzciny i zdrowia chrześnicy opić wypada a tu zonk bo trzeba jechać do Wiednia bo na wtorek zrzutka o 9 więc lipa. Chociaż w sumie, jak wyjadę w poniedziałek 14 to też zdążę i będzie gitara. Dobra tak więc można do odcięcia