Cytuj:
Też wydaje mi się że ludzie po prostu źle ustawiają to naświetlenie, lub robią to błędnie. Nie wiem bo na co dzień nie mam z tym styczności. Jeżeli chodzi o zegary nie miałem w żadnym aucie problemu z tym żeby mnie oślepiały po zmroku.
Ja takimi rarytaskami jak roczne R460 to może będę jeździł za 4 - 5 lat.
Ale...
Oślepiające wyświetlacze, no sory, trzeba sobie sciemnić w ustawieniach.
Słaby retarder? Za tyle głupot co się na słuchałem że nie działa, po czym wsiadam i jednak działa normalnie, to średnio mi się chce wierzyć. Poza tym są różne typy. W starym modelu były 3500 i 4100. Średnio mi się chce wierzyć że w nowym zrobili słabszy np 2500.
460 z "długim" przełożeniem nie jedzie? Subtelnie zwracam uwagę, że jak zdejmiesz bieg lub dwa, i to auto będzie miało te 1200-300 obr, czyli tyle co we wcześniejszych generacjach na ostatnim biegu, to te auta będą szły tak samo lub nowa generacja lepiej bo pewnie zbiera się od 850obr a nie od 1000obr. Ot I cała tajrmnica braku mocy.
Osobną kwestią, że każdy kierowca narzeka na nowe auta, ale siąść na R420 z wajcha? "No nie no, tym to nie bede jeździł"
Te tablety, tu się zgadzam. Multum zbędnych, źle rozmieszczonych informacji. Skomplikowany dostęp do podstawowych funkcji używanych podczas jazdy. Tablety to ślepa uliczka.
Ps.
Dziś siedziałem w aucie które kupiłem rok temu.
Rok temu wracając tym po zakupie, a będąc w Krakowie, zaprogramowałem stacje radiowe grające rock, typu EskaRock, Antyradio. Chłopak 26 lat który tym jeździ, zawsze slucha discopolo po kablu, bo chyba nie ogarnia bluetooth. Sądzę, i raczej się nie mylę że on zawsze napierdziela z tego kabla, bo nie umie zmienić i zaprogramować pozycji radia FM

.
To teraz pomyślcie co by było gdyby wsadzić go między te tablety. Przecież nawet by nie ruszył.
Żeby nie och u j ał do końca od tego disco polo, albo od rokowej sieki, to tak w 4 sekundy zaprogramowałem chłopakowi Radio zet na pierwszej pozycji

. Choć widziałem i czułem pod palcem że ekran dotykowy na radiu ma warstwę tak mniej więcej 3 miesięcznego, nie dotykanego, klejącego plaka. I tak nic z tego nie będzie

.

.
Kania to ch uuu j!!!