A wrócę, bo śmiesznie się [wycenzurowano], ale pewne rzeczy muszę jeszcze wyprostować
Cytuj:
moderatorem który się doebał i robił mi pod górkę za żart z za długich spodni prezydenta na pomniku. faktycznie musiałeś. albo sodóweczka odbiła z racji funkcji...
Biorąc pod uwagę, że ze 4 lata nie jestem już moderatorem, to ładnie cię to boli, że takie szczegóły pamiętasz

Byłem przekonany, że chodziło o dudę, ale jeśli pomnik, to chyba jednak o kaczyńskiego
Jakby ci to wytłumaczyć. W pompie miałem i mam twoje poglądy polityczne, ale wówczas moja rolą było pilnowanie porządku na forum, w tym trzymanie się tematyki wątków i brak offtopów. Zawsze był na forum temat "Polityka" i pewnie nadal gdzieś wisi. Jakbyś tam pisał, to bym co najwyżej z tobą polemizował, albo i nie. No ale jak ty zaliczyłeś taką odklejkę, że wrzucałeś te swoje farmazony do każdego wątku, to musiałem reagować dostępnymi metodami.
Coś czego zapewne nie wiesz, zazwyczaj reagowałem po zgłoszeniach innych użytkowników, którzy mieli już dość twoich wysrywów.
Więc to nie sodówka, tylko realizowanie obowiązków, których się podjąłem.
Cytuj:
Polska B? mam w pompie to jak określasz Wielkopolskę,
Kawały też ci trzeba tłumaczyć?
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem.
Cytuj:
No pa, Polska B już wysiada ze szmitek, a wy dalej sto lat za afroamerykanami
Cytuj:
ogólnie mam w pompie twoje zdanie mały frustracie
Yhym, tak było, nie zmyślam
Cytuj:
a gdzie ja napisałem coś o naczepach Schmitz? cały budowlany Poznań jeździ z Meillerem. i żeby nie było, piszę o stalowych half pippe'ach
Tutaj:
Cytuj:
Ale pewnie wszyscy przesiadający się z wieltona na schmitzki i meillerki się mylą.