Strona 3568 z 3608 [ Posty: 72154 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13566 3567 3568 3569 35703608 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 10 paź 2025, 18:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Toyota Corolla

To w końcu Kieras zbajerowalli cię na Megę? Nie wiem jak jest teraz ale mnie ta marka mocno zniechęciła swoim podejściem do klienta. Na tyle że do nich nie wrócę.

Post Wysłano: 10 paź 2025, 18:28

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

A jakoś tak wyszło, że mam jedną i jak będę coś wymieniali to chyba znowu kupię Megę.
Ich 7 czy 8 lat temu kupili Francuzi z Benalu.

Są jakieś niedociągnięcia, ale sam proces zakupu bezproblemowy. Przyprowadzona, zapięta, jeździ już ze 7mcy, nic się nie zepsuło, a to wcale nie takie oczywiste w tych czasach :D .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 10 paź 2025, 20:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak, wiem. Już nawet logo.Mega nie ma, tylko Benalu/ Legras. U mnie została jedna aluminiowa z 2017 roku która miała trafić na sprzedaż, ale chyba jednak zostanie. Podłoga nowa zrobiona, plandeka też i w sumie z tą naczepą było wszystko git, nie to co z 3 lata młodszą stalową rynną która była totalną porażką. Wtedy też producent tak nam podpadł że nigdy więcej :D

Post Wysłano: 11 paź 2025, 18:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Wciągneli jeszcze REISCH - jeśli poprawią farby na ramie i będzie jakości choćby Megi ( MEGA którą mieliśmy i po 5 latach była sprzedana - zero rdzy) - to będzie super sprzęt, ale ceną już pewnie nie powojują jak za Megę.
Kierownik, Megę masz w alu? Żwirówkę? Górny profil skrzyni prostokąt czy ma skos?

Post Wysłano: 11 paź 2025, 20:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Zgadza się, Reisch teraz też jest produkowany w Nysie. Tam z przejęciem ponoć gruba akcja była. Reischa mam jednego i to była grubo przereklamowana marka według mnie. Tak samo jak i Schmitz.

Post Wysłano: 12 paź 2025, 19:22

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
MEGA jest dla ciebie super sprzętem? Gratuluję poczucia humoru. W całym Poznaniu i okolicach jeżdżą może ze trzy. Ale pewnie wszyscy przesiadający się z wieltona na schmitzki i meillerki się mylą. Miłego weekendu. Wyluzuj, bo ci żyłka pęknie
No pa, Polska B już wysiada ze szmitek, a wy dalej sto lat za afroamerykanami :D

Uwielbiam te argumenty, bo wszyscy to kupują, więc jest dobre. Tylko, że jednym miejscu dobre będzie volvo, w innym daf, a w innym man - ciekawe czemu 8)

Post Wysłano: 12 paź 2025, 20:14

Użytkownik

Użytkownik

o, i pojawiło się TWA, dlaczego tak późno? i nie, nie ciągnę naczepy Schmitz...

Post Wysłano: 12 paź 2025, 21:34

Użytkownik

Użytkownik

Nie interesuje mnie co i komu ciągniesz, ale przypominam, że parę lat temu się obraziłeś i usunąłeś konto, po tym, jak zaliczyłeś polityczną odklejkę i wtręty w każdym poście :twisted: :roll: Po co wróciłeś jak tu samo TWA? :D
A może to po prostu twoja paranoja? Bo ja tu tego radomskiego bambra nie broniłem i bronił nie będę, bo nie ma nawet po co, tylko obśmiałem twoje definiowanie lepszej naczepy :]

Post Wysłano: 12 paź 2025, 22:49

Użytkownik

Użytkownik

to nie ty misiu sfochowałeś się o śmianie się z długości spodni byłego już prezydenta? i naprawdę poświęciłeś swój jakże cenny czas by mnie prześwietlić? brawo!!! musisz mieć smutne i nudne życie... myślałem, że stać cię na więcej. ciągnij tam komu chcesz i za ile chcesz
a pisałem o braku naczep Mega w naszym rejonie wśród nowo kupowanych. nic więcej

Post Wysłano: 13 paź 2025, 0:58

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1843593
Samochód: MAN

Jak dzieci….

Post Wysłano: 13 paź 2025, 1:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jak dzieci….
Japa tam z tyłu!!! :)

Post Wysłano: 13 paź 2025, 5:05

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
to nie ty misiu sfochowałeś się o śmianie się z długości spodni byłego już prezydenta? i naprawdę poświęciłeś swój jakże cenny czas by mnie prześwietlić? brawo!!! musisz mieć smutne i nudne życie... myślałem, że stać cię na więcej. ciągnij tam komu chcesz i za ile chcesz
a pisałem o braku naczep Mega w naszym rejonie wśród nowo kupowanych. nic więcej
Nie musiałem poświęcać, wystarczy połączyć kilka faktów, które tutaj sam napisałeś :]

Ja się nie schofowałem, byłem po prostu wtedy moderatorem. Jedynie oś czasu mi podpowiada o jakiego prezydenta mogło chodzić, poza tym żadnych szczegółów nie pamiętam... Za to ty dokładnie pamiętasz :lol:
Na pocieszenie ci powiem, ,w jakbyś się tak rudego uczepił, to wówczas też bym reagował :roll:

A ja pisałem, że brak naczep mega w Poznaniu na rzecz schmitza, to żaden wyznacznik jakości, może to być kwestia dobrego handlowca, albo dealera. Tyle i aż tyle.
Ale ciebie nie Mega zabolała, tylko porównanie do Polski B, jak na frustrata przystało 8)

Post Wysłano: 13 paź 2025, 8:30

Użytkownik

Użytkownik

I ot cała zagwostka, u mnie pierwsze skrzypce gra sprawność i szybkość serwisu danych gruzów czy naczep a dopiero później marka. Molochy mają swoje serwisy a my musimy sobie radzić po swojemu. :D

Post Wysłano: 13 paź 2025, 10:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Sukces dnia poprzedniego:
Na Mistrzostwach Świata w Siatkówce Weteranów (u nas Oldbojów) w Benidorm zdobyliśmy srebrny medal.
Obrazek

Post Wysłano: 13 paź 2025, 10:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Gratuluję, piękny sukces :-)

Post Wysłano: 13 paź 2025, 10:44

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Nie musiałem poświęcać, wystarczy połączyć kilka faktów, które tutaj sam napisałeś :]

Ja się nie schofowałem, byłem po prostu wtedy moderatorem. Jedynie oś czasu mi podpowiada o jakiego prezydenta mogło chodzić, poza tym żadnych szczegółów nie pamiętam... Za to ty dokładnie pamiętasz :lol:
Na pocieszenie ci powiem, ,w jakbyś się tak rudego uczepił, to wówczas też bym reagował :roll:

A ja pisałem, że brak naczep mega w Poznaniu na rzecz schmitza, to żaden wyznacznik jakości, może to być kwestia dobrego handlowca, albo dealera. Tyle i aż tyle.
Ale ciebie nie Mega zabolała, tylko porównanie do Polski B, jak na frustrata przystało 8)
moderatorem który się doebał i robił mi pod górkę za żart z za długich spodni prezydenta na pomniku. faktycznie musiałeś. albo sodóweczka odbiła z racji funkcji... Polska B? mam w pompie to jak określasz Wielkopolskę, ogólnie mam w pompie twoje zdanie mały frustracie
a gdzie ja napisałem coś o naczepach Schmitz? cały budowlany Poznań jeździ z Meillerem. i żeby nie było, piszę o stalowych half pippe'ach

Post Wysłano: 13 paź 2025, 15:52

Użytkownik

Użytkownik

Oj, dzisiaj to już koniecznie musisz spuścić z ręcznego, bo kipi :D

Post Wysłano: 13 paź 2025, 16:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Zrobi rundkę mustangiem i mu przejdzie...

Post Wysłano: 13 paź 2025, 17:06

Użytkownik

Użytkownik

dalej garnku gliniany doopa cię piecze, że musisz jeździć zdyszaną audiczką 1.9 w dieslu pod maską? przecież to wg ciebie auto dla elyty!
Cytuj:
ty masz jakiś problem ze swoją seksualnością, że tylko o obciąganiu i autoerotyźmie potrafisz pisać? też się kobiet boisz jak takich dwóch z autobusów?

Ostatnio zmieniony 13 paź 2025, 17:39 przez Settler, łącznie zmieniany 1 raz.
Taki stary forumowicz a opcji „zmień” nie potrafi użyć

Post Wysłano: 13 paź 2025, 17:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Ale od autobusów to wiesz, dwie Megi w bok. :lol:

Strona 3568 z 3608 [ Posty: 72154 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13566 3567 3568 3569 35703608 Następna