GG: 0
Samochód: man
Witam.Nie jestem dystrybutorem/sprzedawcą tak że proszę bez podejrzeń o reklamę.Sceptycznie do tego urządzenia podchodziłem ale w sumie działa i to całkiem dobrze jak na moje potrzeby Sprzętu profesjonalnego a przede wszystkim kogoś kto jest w tym wszystkim oblatany nie zastąpi lecz podstawowe rzeczy typu:serwis,kasowanie błędów,wymuszanie wypalania DPF-U działa i to za parę stówek.Szczerze polecam.
Bez przesady, tyle lat jesteś na forum, masz trochę postów, o spamerstwo raczej byśmy Cię nie podejrzewali. Chociaż zdarzało się, że odgrzebywali jakieś stare konta i z nich walili linkami.
Co tam w Manie E4/E5 można tym ?? Zasterowywanie elementów(gorski), podgląd działania EGR (zadany/rzeczywisty) ? Kasowanie błędów bezpieczeństwa (ebs) ?
Samochód: man
Na razie aż tak bardzo się nie zagłębiałem co tym przyrządem można zrobić.Wykasowałem serwis,wykasowałem błędy i bateria padła w laptopie a ładowarka samochodowa do niego nie doszła.Jak będę miał ładowarkę posiedzę dłużej i napiszę co się dało a co nie.Pozdrawiam.
Z tym że to Delphi to pewnie podróbka z oprogramowaniem z aktywatorem i owszem działa to w jakiś sposób i na domowy użytek jest pewnie ok ale jak dłużej tego po używasz to zauważysz że przy skomplikowanych zadaniach już sobie nie radzi choć powinno. Pomijając fakt że na maila z którego robiłeś aktywację zaczną ci przychodzić niespodzianki. Btw - tak też mam i czasami używam.
Ale na domową diagnostykę starcza w zupełności. Kilka podłączeń kompa i jest spłacone. Mam to samo do osobówek tyle że programy deplhi i wurtha.
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz
Czy ktoś użytkuje MULTIDIAG do ciężarowych, co lepiej kupić Multidiag czy Delphi na swoje potrzeby, cenowo stoją podobnie.Z poważniejszymi robotami to jeżdżę do fachowca
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości