[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1878 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Czyli kręcenie się w koło komina plus własny interes?
Jak tak to dobra myśl, paliete plaka i tempo już zamówiłeś
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Mnie to aby rozbraja podejście niektórych kupujących . Auto za 10 tys . A na zapleczu sztab znawców . Z czujnikiem lakieru . Porem mierzą i marudzą . A pewnie większość z nich nie wie ile ma mikron , ludzki włos ma średnio 80 , a milimetr ma ich 1000 a zakres tych mierników to przeważnie jakieś 2,5 tys mikrona.
Albo jazdy na serwis po których serwis niby poleca ale jeszzcze się zastanowią .
Fakt, czy auto było malowane to raczej widać gołym okiem ale czasem warto sprawdzić miernikiem czy nie kupujesz gruza co na dachu ma z 1cm szpachli a na oko wygląda igła. Bardziej śmieszne jest jak przy takim aucie do serwisu jeździsz bo co ci mają powiedzieć? Byłem na przeglądzie auta i przede mną chłopak a6 c5 mówi, że ma 170k przebiegu zaraz po nim ja i mówię 370kkm. To diagnosta się pytał jak to możliwe, że 2x większy przebieg a w środku a6 zużyta jakby z 500k miała. Bo na tyle wygląda i pewnie tyle ma - odpowiedziałem. Oczywiście gość z a6 kręcił nosem że niemożliwe auto sprawdzane od Niemca i w ogóle igła. Niektórzy wliczając w to moją młodą i teścia jak na blacie 200k to już za dużo. Stąd cofanie blatów. Przyjedzie za tydzień taki Janusz zobaczy to samo auto z cofniętym licznikiem do 160 czy 180k i łooo Grażyna ale fura. Jak kiedyś pisałem poprzedni właściciel Passata, którego kupiliśmy od niego pojechał z żoną po auto i nie kupili go bo... silnik był zakurzony a raczej osłony na silniku. Ciul, że auto sprawne nawet z pełną historią ale plastiki na silniku brudne i nie nadaje się. Z takim pojęciem i podejściem ludzie po auta przyjeżdżają.
Ja się zaraz zbieram i dzisiaj 18stka kuzynki od strony mojej panny. Niby gdzieś w okolicach Tworóga.
Obracasz kota ogonem.Ja robię to co lubię i za to pobieram wynagrodzenie.Jak chodziłem do szkoły to nie było nigdzie klasy o profilu kierowca ciężarówki...
Cytuj:
Swoją drogą mam kolegę piekarza-cukiernika i to jest jeden z najlepszych kierowców w firmie.
Taki, po kilku latach w piekarni, to zaprawiony do nocnej roboty . Jak wiadomo nocą mniejszy ruch,to można km nakręcić i normę zrobić. Tytuł najlepszego już prawie w kieszeni
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Kurot i 2 gości