[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1815 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Ludzie jak wy jezdzicie, że takie małe przebiegi na zawieszeniu robicie. Ja w Audi kompletną zawieche wymieniłem 6 lat temu i zrobione na nim ponad 75 tkm. Miesiąc temu musiałem zmienić dwa górne wahacze z prawej strony a tak tylko końcówki drążka co dwa lata. A delikatnie to ja nie jeżdżę.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Sukcesem jest to , że od pewnego czasu zmienił mi się system pracy.Robie strzała Pl -F-Pl lub ewentualnie Pl-F i jakiś przerzut w stronę domu , a potem z F lub De powrót.Ta sama kasa ,tylko brak dodatku za weekend w budzie.
Zadzwonił dziś do mnie spedytor, że zamiast w niedzielę, wyjazd jutro. Trochę pokrzyzowalo mi to plany, ale po ponad miesiącu przerwy wypada się już wziąć za robotę.
9zł, to dobrze, bo z tego co pamiętam dość często siedziałeś u wroga weekendy.
Pierwszy raz ładowałem dziś szkło w stojakach. 2 stojaki po 12ton. 5 minut załadunek a pół godziny zabawy z pasami i dachem. Swoją drogą 2cm prześwitu zostało między poprzeczką a stojakiem.
A mnie dziś skończyli robić wiatę na dwa osobówki (zamawiana w kwietniu, niby miała być na czerwiec )
Fajnie, ładnie, w sumie dobrze, aż wziąłem poziomnicę w dłoń...
Jutro albo będą ją poprawiać, podnosić 7cm z jednej strony, albo rozbierać i stawiać od nowa, albo będę miał za darmo krzywą wiatkę .
Samochód: orange i grafitowy
fachowiec to ma ''oko'' nie poziomicę.
u mnie w budynku fachowcy wyminiają windę i nie potrafią symetrycznie i równo wymurować otworu - poczekam aż skończą pracę i będzie odbiór - później będzie awantura i zabiorą się za poprawki.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Podłoże to kostka ze spadkiem 1% na siedmiu metrach.
Chlopaki poprostu zrobili mi wiatkę ze spadkiem .
Feler taki, że wiatki, jak każda ludzka budowla mają trzymać pion i poziom gdzie trzeba.
Basf swarzeheide ktoś był ostatnio?
Kajet z 2014 mówi mi,ze byłem tam i ladowałem granulat ale nie pamiętam.
Jakieś ubranie tam wymagaja?
Mam tylko kask i buty na stanie.
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Basf swarzeheide ktoś był ostatnio?
Kajet z 2014 mówi mi,ze byłem tam i ladowałem granulat ale nie pamiętam.
Jakieś ubranie tam wymagaja?
Mam tylko kask i buty na stanie.
Teoretycznie trzeba miec.
Ja wjezdzalem w zielonych dresach udajacych spodnie robocze. Okulary też konieczne.
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Podłoże to kostka ze spadkiem 1% na siedmiu metrach.
Chlopaki poprostu zrobili mi wiatkę ze spadkiem .
Feler taki, że wiatki, jak każda ludzka budowla mają trzymać pion i poziom gdzie trzeba.
nie narzekaj może woda będzie spływać na zewnątrz, a nie do środka
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników