[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1806 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: Januszowa Magnolia
Może zawód "syn" ale akurat miał kaprys sobie tirem pojeździć, albo sobie chłopak wypożyczył auto. Mam znajomego robi za najniższą krajową, zakupił sobie Mercedesa S500 za 80k. Kredyty, te sprawy, a auto stoi cały tydzień jedynie w niedzielę do Tesco się przejedzie i tyle
_________________ Kto nie skacze ten z ITD!
Naczelny forumowy kierowca Magnumek.
Autohof na niemieckiej dwójce port westfalica, bo tu było najbliżej .
Płynu nie ma coś duplo , zauważyłem w lusterku ze się kopci (płyn chłodniczy parował)
Zaczynam szukać parkingu . Niski poziom płynu na czerwono . Temperatura zaczyna rosnąć , zaparkowałem i kabina w górę , pewnie wąż przy zbiorniczku wyrównawczym tylko skąd takie coś wyczaruje
Nie. To był po prostu kolega szefa. W podobnym wieku.
Wątek kierowcy szef rzucił dla żartu. Ja żart wyłapałem od razu.
A fakt Merola na placu zaznaczyłem po prostu z wrażenia, jakie ten samochód robi.
Wszystko trzeba tłumaczyć?
Już nawet Lexus GS450h szefa przy tym AMG wygląda jak jakiś zwykły Passat.
A dziś rano przeżyłem combo. Wjeżdżam na śniadanie na Kołbaskowo, a tam jeden z firmy Janusch, a drugi Trans Mirek.
Aaaaaa, i przyszły te kable hdmi audioquest, i nie do wiary temat, narazie wszystko bangla jak należy .
Co prawda poprawy głębi koloru, kontrastu czy jakiejś innej jakości dźwięku (jak to w interneyach wypisują) nie zauważyłem, ale grunt że całe to ustrojstwo w końcu gada.
Kondzio310 , u mnie te impreza sie zakończyła na 2500 pln. Dobrze ze zjechales, moj stanal na zwezce pod kassel. W drugim wywalila ta rura pod Dreznem to sam pojechalem wymienic, a w 3 wymienilem odrazu profilaktycznie na bazie
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Pod górkę cos poczułem , okno otwarte pasek piszczy , kupa dymu coraz większa , No to na najbliżej autohof udało mi się zjechać . Czerwonego pola na temperaturze jeszcze nie złapało . Pech chciał ze akurat miejsce było obok tego cięcia co wpuszcza na parking . Jak zobaczył płyn na drodze to się zaczęło szajse, polizei . Ale krupnik pomógł [emoji23][emoji23].
Co prawda prowizorka ale myśle ze solidna . [emoji48]. Czy przeżyje zobaczymy
Sierpień wystartował super, robota poukładana, wszystko super, 10 tys km bank rozbity... i dziś 2 napędowe poszły się misiać...
Ledwo zdążyłem na załadunek, jeszcze mnie skasowali za oponę z 07 roku, 350 zł z przekładką, gość ją perfidnie ze śmietnika wyciągnął, stwierdzając że to super oponka jest... musiałem kupić, bo nie wróciłbym... wyczuł że mam nóż na gardle...
No cóż... transport....
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
4 lata jako kierowca i jeszcze nie spotkałem firmy, która by doceniała kierowców i płaciła tym lepszym więcej. Premie za normy jedynie miałem.
Skąd pewność, że byłeś wśród lepszych?
Oczywiście, że nie byłem wiedziałem po prostu, że ci lepsi mają tyle samo. A ja to ten gorszy sort jestem. Na weekendy chcę do domu, jeżdżę na tacho, auto musi być sprawne i przy wypłacie pytam co za ile, czemu tyle. Roszczeniowy szofer
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość