1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Jest to opłacalne takie wracanie na pusto? Czy jest to wymagane w jakiś sposób?
A co można na UA załadować? Jedynie jakiś węgiel drzewny itp a fracht to ledwo na paliwo starcza. 90% wraca na pusto, nawet sami Ukraińcy często gonią na pusto do PL i dopiero się ładują na Zachód...
Nie opłaca się szukać po dziurach tych miejsc, a załadują 25 ton i w dodatku za marną stawkę i tylko więcej paliwa pójdzie. Mieszkamy 10 km od granicy wiec daleko wracać nie trzeba.
kiedyś dostałem scanie do jazdy ,też z taką "laską" na boku, pierwsze co zrobiłem to wszedłem na stopień i zdarłem taką panienkę bo po prostu mi głupio było że ktoś pomyśli ze to ja przykleiłem...
no ale każdy ma swój gust;)
Dafiki bardzo ładne ale wolałem 113'nastke . Czekam na jakieś foteczki z kampanii
Jeśli dobrze myślę to nie ma się czym chwalić bo auta na kampanii wyglądają jak na wojnie - jeden wielki jeżdżący brud, wiem bo moja renia jak ją widzę to aż słyszę jak woła - MYĆ!!!!;] BTW jak Wam leci na kampanii?;]
Dafiki bardzo ładne ale wolałem 113'nastke . Czekam na jakieś foteczki z kampanii
Jeśli dobrze myślę to nie ma się czym chwalić bo auta na kampanii wyglądają jak na wojnie - jeden wielki jeżdżący brud, wiem bo moja renia jak ją widzę to aż słyszę jak woła - MYĆ!!!!;] BTW jak Wam leci na kampanii?;]
Teraz to jeszcze jako tako ale w zime to masakra . Jakoś zarabiać trzeba a to,że auto brudne no to cóż .
Teraz to jeszcze jako tako ale w zime to masakra . Jakoś zarabiać trzeba a to,że auto brudne no to cóż .
Wiadomo - żadna praca nie hańbi, a to, że brud - efekt uboczny tejże pracy;] Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: KooBS, Semrush [Bot] i 2 gości