A więc tak:Miałem dziś pójśc z kumplem porobić fotki truckom no ale on zadzwonił czy nie chce jechać z nim i jego tatą do aleksandra kujawskiego,bo jedzie jego tata.No to ja powiedziałem oczywiście że tak no i jazda nie :d Jechaliśmy po jakąś blache no i wyruszyliśmy,trasa nie była długa ok. 35km w jedną strone.Najpriew pokaże czym jechaliśmy
Iveco Daily dokładnych danych tego samochodu nie znam jak sie dowiem to podam,to fotki tej maszyny
Starczy fotek Iveco,no teraz czas na fotki z trasy o to pierwsze,jeszcze jedna zrobiona ze stacji
A tu volvo wyjeżdza z stacji
No i zaczeła sie trasa numer 1 i pełno ciężarówek,ogólnie trasa nie była zatłoczona a właściwie było tak że raz po jednym pasie dużo samochodów a raz nie i na drugim też pełno a raz nie.Różnie to było.
No i zjechaliśmy na droge do aleksandrowa kujawskiego,podjechaliśmy na tą cała firmy jakby,blacha została załadowana no i pojechaliśmy spowrotem,przepraszam że nie zrobiłem fotek a aleksandrowie kujawskim ale jakoś zapomniałem.Tu jeszcze fotka drogi do tej miejscowości:
A to już zdjęcia z drogi powrotnej z aleksandra kujawskiego
No i dojechaliśmy do Skrzyżowania z trasą numer 1
My oczywiście na Łódź w prawo.
Tu jeszcze dwie fotki z tego skrzyżowania:
I teraz już prosto do Włocławka
Panorama jedynki
No i już sie zbliżamy do Włocławka
WŁOCŁAWEK
Piękne azoty
Które nie zatruwają powietrza
hehe,te fotki trochę lipne.
Mineliśmy azoty no i jedziemy dalej jedynką ;p
Serwis Renault Truck's
No i dalej jedziemy,oj Policja
Panowie chyba mieli dziś jakąś akcje,bo na odcinku drogi od ciechocinka do włocławka stały 4 aż.
Tu jeszcze pekaes for mihu,rozmazany trochę,sorry a tak pozatym to z tej kładki robię fotki zawsze.
A teraz fotki z parkingu strzeżonego dla trucków i autobusów i dostawczyck, już nie ma speciala kenwortha no bo fotki były robione szybko żeby strażnik w budce nie widział.Otworzyliśmy drzwi i zrobiłem.Ładny jest co nie ?
No i tak to było,dzięki mojemu kumplowi i jego tacie
Dziękuje panowie
A tak pozatym wiem że zdjęcia są troche rozmazane niektóre bo ciężko było trzymać równo aparat jeśli były dziury(normalka) i trzęsło troche ale i tak jestem zadowolony