Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Duży
Widziałem oststnio nowe auta w nowych barwach od LKW Augustin-a.Kupują teraz nowe MAN-y TG-A XLX 440km E -5 Mega,całe białe z takimi niebiesko-żółtymi wstawkami. Moim zdaniem podobne ''cięcie kosztów'' jak w HKP...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
LKW WALTER - przodująca organizacja transportowa na europejskim rynku transportowym
LKW Walter a LKW Augustin to jest cos roznego nie umiesz czytac ??
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Samochód: Renault Magnum 460 DXI E5
Kilka MANów od LKW Augustin, które uchwyciłem w Niemczech na parkingach przy A9 oraz między Monachium a Salzburgiem.
Szkoda jedynie, że ciężarówki były takie brudne, ale zdjęcia pochodzą ze środka zimy, a w tym czasie to nieuniknione. Na autobahnie między Monachium a Salzburgiem to można, pół żartem, pół serio, powiedzieć, że co druga ciężarówka to MAN od LKW Augustin A W Polsce widziałem tylko raz ich auto i było ono z czeskiego oddziału.
Samochód: Renault Premium / Range T
Nie trzeba tłumaczyć wystarczy poszukać a pozatym nie wiem czy wiesz ale nie istnieje taki język jak AUSTRIACKI- językiem urzędowym w tym kraju jest NIEMIECKI
A tu dane dot. samochodów:
>>>Der Fuhrpark vergrößerte sich ebenso wie der Umsatz von 198 Fahrzeugen im Jahre 1994 auf 1217 Ende 2006.<<<
Park samochodowy w roku 1994wynosił 198 zestawów w roku 2006 natomiast liczba samochodów w firmie wzrosła o 1217 w porównaniu z rokiem '94
Shot at 2007-07-03
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości