witam wszystkich uzytkowników jestem tutaj nowy.Mam pytanko jaka firme holendeska polecacie o0dnosnie dostawy warchlaka ?co sadzicie o firmie hekers&koppen?Macie moze kontakt na polskie przedstawicielstwo firmy Vaex?Z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam.
Vaex nie ma przedstawicielstwa w Polsce. Co do warchlaków to odezwij się do mnie na PW dam Ci namiary na największego i można powiedzieć najlepszego importera warchlaków w PL.
Piękny zestaw:)
Naczepę kojarzę, naprawdę mało była używana...
Nawet bardzo mało, jeśli chodzi o czas;)
Łotecki użytkował ją od grudnia 2007 i przez rok najechał ok. 130 tys. km, potem naczepa pół roku stała. Następnie przez rok ciągał ją Krauze i nakręcił ok. 200 tys. km. Naczepa znowu stała od sierpnia b.r. do listopada.
Hejka
Mam pytanko kiedys czytałem o naczepach przewozacych zyrafy z jednego ZOO do innego . jestem ciekaw jak wyglada tka naczepa podbno przed kazdym mostem da sie ja skladac ma moze ktos takie fotki?
_________________ Pozdrawiam
___________________________________________________________________________________ windykacja Firma windykacyjna Giełda wierzytelności Giełda wierzytelności na sprzedaż
Wczoraj rano wpadłem na genialny pomysł:D Pomyślałem, że po to mam GPS aby być szybciej w danym miejscu niż inni kierowcy. Będę nagrywał krótkometrażowe filmiki z przejazdów naszych wozów:)
Panowie pytanko
Czy do transportu żywca (ze skupu + masarnia) do ubojni potrzebuje licencji + kurs przewóz żywca
dodam że odległość ok 16 km + dmc 3,5 t
właściciel w/w interesu
Pozdrawiam
Witam wszystkich. Przeczytałem cały temat i wiem, że są tu userzy, którzy naprawdę orientują się w temacie. Mam do was pytanie. Wiecie może kto w Polsce, ale też zagranicą zajmuje się skupem koni i jest w miarę uczciwym i dobrym płatnikiem? Jeśli tak to proszę o namiary i cenne wskazówki
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości