Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 25 paź 2010, 22:51

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: xxx

Witam jestem nowy na tym portalu. szukam pomocy tzn. chcę kupić holownik do ciężarówek Może ktoś by mi pomógł w tym temacie. Nie znam się na sprzęcie holowniczym w ogóle.
Mieszkam w mieście 25 tyś mieszkańcow i nie wiem w zasadzie czy dobrze robie....
Będzie to pierwszy ciężarowy holownik w mieście. Może ktoś mi podpowie co kupić?
za ile itp.Może znacie jakieś strony z holownikami na sprzedaż? Nie wiem też czy się on u nas utrzyma może najlepszym rozwiązaniem było by zakupić narazie tańszy starszy holownik typu np. tatra ??? Prosze o pomoc mój mail soundefect@wp.pl

Post Wysłano: 25 paź 2010, 23:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 4kołowy

kolego ale czy jest sens pchać sie w temat o którym póki co nie ma sie bladego pojęcia?

Post Wysłano: 25 paź 2010, 23:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Pierwszy w mieście ok, a następny najbliższy holownik gdzie się znajduje? Wiesz może :/ .Chcesz specjalizować się tylko w holowaniu aut powyżej DMC 3.5 czy też osobówki?

Fotogaleria Danio™

Post Wysłano: 26 paź 2010, 0:07

Użytkownik

Użytkownik

Koledzy Mam styczność z samochodami ciężarowymi bo prowadze transport. A holownik to chybajest do nauczenia????? Myśle o kupnie holownika dla ciężarówek i może dla busów. A gdzie jest najbliżej holownik Ciężarowy nie wiem ale się dowiem może już jutro...

Danio o osobówkach też myślałem ale jest tu już troche tego dużo w mieście :| Dlatego wymyśliłem Holownik ciężarowy. Ale tak jak pisałem nie wiem jakie są z tego pieniądze i czy Warto jest wkładać kase w naprawde dobry sprzęt>?

Post Wysłano: 26 paź 2010, 13:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VW Passat b5

Kolego - dobry sprzęt to nie jest wydatek rzędu 5-6 tysięcy lecz 200-300 tysięcy i to taki 10-15 letni ;) owszem o ile obsługa wyciągarek , motyla jest do ogarnięcia to musisz liczyć się z tym że każdy wypadek jest inny i na inny sposób wykonujesz " akcję / usługę "
Tatra ? przeżytek ale no za 15 tys widziałem swego czasu na Allegro..

nie jest to łatwy kawałek chleba , większość pomocy drogowych ma też swoje warsztaty gdzie dokonują napraw ciężarówek które przyholują bo nie ukrywajmy że większość woli zrobić całą usługę w jednej firmie przy jakimś tam rabacie ;)

ale próbuj ;)

Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?

Post Wysłano: 26 paź 2010, 19:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4628636

Kolega chciał ażeby Mu pomóc, a nie zganic. Więc pomagam:
http://otomoto.pl/tatra-813-T338715.html

Post Wysłano: 04 lis 2010, 18:34

Użytkownik

Użytkownik

Kuxi wiem ile kosztują holowniki i nie mówie o holowniku za 15tyś :) tylko takim na początek za 100tyś Myślałem o starszym volvie scani lub nowszej tatrze.

Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]