Dla mnie trochę to dziwne pytanie, praktycznie w każdym sklepie z częściami do trucków są lampeczki przy wejściu, które aż się proszą: kup mnie... nie widziałeś nigdy
GG: 37886906
Cytuj:
Jak ja kidyś szukałem w necie i porównałem w sklepie to była wielka różnica cen
Nie raz w necie jest taniej niż w sklepie chociaż kupując w sklepie masz okazję obejrzeć produkt, a w necie niestety nie masz takiej szansy. Zdjęcie przecież nie zawsze przedstawiają faktyczny stan towaru który chcemy zakupić.
Osobiście wolę kupować w sklepie więc i tobie pawlo5001 poradziłbym wybrać się do sklepu.
Można połączyć te dwie zalety, dwóch poszczególnych rozwiązań i udać się do sklepu, oglądnąć lampki, wybrać jakie się podobają i jakie wydają się być w porządku i później takie zamówić przez internet. Zazwyczaj zakupy takich rzeczy przez allegro opłacają się dopiero przy większej ilości niż jedna sztuka, w końcu trzeba pokryć koszty przesyłki.
Ceny są porównywalne, raz można taniej kupić obrysówki w internecie, a raz w sklepie z częściami do samochodów. Najczęściej jednak bardziej opłaca się kupić je w sklepie, gdyż sklepy mają duże upusty przy zakupie większych ilości towaru u producenta, przez co cena 'na półce sklepowej' jest nieraz niższa niż w w sklepie internetowym tego samego producenta oświetlenia. W dodatku przy zakupie przez internet, tak jak już wcześniej koledzy wspomnieli, trzeba doliczyć sobie koszt przesyłki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości