Ja psuje robotę, nigdy nie będę trakerem, nie mam doświadczenia za kierownicą. I najważniejsze nigdy nie byłem prawofotelowym kierowcą zawodowym
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Jako iż udało mi się złapać ostatnio pauzę za granica mianowicie w Oudenaarde opisze jak ja spędziłem. Na miejsce zajechaliśmy z tata w sobotę rano ostawiliśmy się na parkingu i zrobiliśmy śniadanie. Następnie drzemka a po niej obiad. Po obiedzie na spacer o długości jakieś 2km potem czytanie gazet słuchanie radia kolacja piwko i sen. W niedziele dojechały jeszcze dwa zestawy wiec po śniadaniu poszliśmy w czwórkę zwiedzać pobliskie komisy/salony samochodowe oraz rożne sklepy jak i samo industrie. Niestety w Belgi było wtedy święto jak i zresztą w Polsce wiec większość sklepów było pozamykane. Potem był obiad, film na laptopie po 2 piwa kolacja i spać.
W jednym ze sklepów rowerowych zaskoczyły mnie strasznie ceny które kształtowały się w granicach od 500euro nawet do 2500
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość